Cyber_Barbie
Ističe se
- Poruka
- 2.984
Smatram da sve to zavisi od osobe do osobe i da je SVE moguce,postoji mnogo negativnih iskustava,ali i pozitivnih-kolika god relacija bila!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj brat je 4 godine sa djevojkom koja je u Milanu.... a prije toga su bili zajedno pola godine.... ona zavrsava ove godine fax i vrace se... kad su izdrzali 4,mogu jos pola godine... tako da....Nixxx:Pa BG-Rim ne može nikakoTo će brzo da se ugasi... Najjače ja sam sad sa ribom nekom iz Francuske i ono, do jaja nam je
Jes da se ne viđamo ono NIKAD al nema veze LJUBAV je bitna... Ne kenjajte ljudi MOLIM VAS!
dete ne seri viseNixxx:A on je u međuvremenu ovde tresao šta je stigao, a ona se tamo tresla s kim je stigla, al ono nema veze do jaja smo
Sad će nb da skoči na mene...
ti seres i kad si ozbiljan i kad nisiNixxx:Zar vi još uvek niste skontali kad se ja zajebavam a kad ne? :?
E aj mi se malo ti skini sa k.urca jel oćeš?Lucky girl:ti seres i kad si ozbiljan i kad nisi![]()
![]()
necu da skocim na tebe,dijete si ti jos za moje potrebe...Nixxx:A on je u međuvremenu ovde tresao šta je stigao, a ona se tamo tresla s kim je stigla, al ono nema veze do jaja smo
Sad će nb da skoči na mene...
konacno lepo sroceno.........newerna_beba:necu da skocim na tebe,dijete si ti jos za moje potrebe...![]()
ali cu da ti kazem.... da tak pricas jer nikad nisi nikoga iskreno volio u zivotu toliko da bi za tu osobu bio spreman na sve,pa i da izdrzis bez sexa koliko je potrebno....
Naravno ti si jos kid i zato razmisljas tako,uzivaj dok mozes,ne zaljubljuj se jos uvjek i trudi se da ne dodjes u situaciju da imas ljubav na daljinu....
Nikome se ne svidja da mu je voljena osoba daleko,i niko ne ide u inostransvo iz nekog hira (duze od mjesec dana) vec iz neke potrebe ili neke prilike koji je dobio,a prilike da uci/studira u inostranstvu ne dobija svako....
kao sto dovla rece,te veze ne uspijevaju nikako (tesko) osobaama 15,16,17 godina kojima pocinju hormoni da rade u to doba pojacano,pa samo da tresu nesto,nije vazno sto.....
tako da ti nema potrebe da se opterecujes time da li moze ili ne veza na daljinu....
Ja nisam musko ali znam brate na sta neprestano misle po svojim drugovima.......moj savjet probajte pa sta bude ali ne moj na kraju da bude poplava....Evo mene opet! Momci vi sto tvrdite da ne moze, znajte DA NISU SVI ISTI ( KO VI )!!! Ako vi ne bi mogli da izdrzite u takvoj vezi ne mora da znaci da to ne uspeva. HILJADU LJUDI, HILJADU CUDI!!!
Gledajte sebe i ne pricajte bezveze. Idite u grad i nadjite neke kurvice, pa sutra druge, pa prekostutra trece... a pustite ljude da se vole i ne rusite im snove kad snovi ako imate veliku zelju i ambiciju mogu postati stvarnost!!! Kazem iz licnog iskustva. P.S. ovo ``nisu svi isti!`` vazi i za vas devojke. Ako vas je jedan prevario ili dvoje ili troje ipak 100% vam kazem, ne gubite nadu, nisu svi isti!!!!!!!!!!!!! Ljubim vas sveeeeee... Cmok cmok cmok...
newerna_beba:necu da skocim na tebe,dijete si ti jos za moje potrebe...![]()
ali cu da ti kazem.... da tak pricas jer nikad nisi nikoga iskreno volio u zivotu toliko da bi za tu osobu bio spreman na sve,pa i da izdrzis bez sexa koliko je potrebno....
Naravno ti si jos kid i zato razmisljas tako,uzivaj dok mozes,ne zaljubljuj se jos uvjek i trudi se da ne dodjes u situaciju da imas ljubav na daljinu....
Nikome se ne svidja da mu je voljena osoba daleko,i niko ne ide u inostransvo iz nekog hira (duze od mjesec dana) vec iz neke potrebe ili neke prilike koji je dobio,a prilike da uci/studira u inostranstvu ne dobija svako....
kao sto dovla rece,te veze ne uspijevaju nikako (tesko) osobaama 15,16,17 godina kojima pocinju hormoni da rade u to doba pojacano,pa samo da tresu nesto,nije vazno sto.....
tako da ti nema potrebe da se opterecujes time da li moze ili ne veza na daljinu....
Pa naravno! Iiiiiiiii...nemaju oni pojma kako je nama kad oni dodju, kakav je to s** . I kvantitet i kvalitetEmSsY:Tacno Maki...i ja imam 18 i moj decko...situaciju vec znate kako je sa mojom vezom, i jos niko od nas dvoje nije crkao bez sexa...Hvala Bogu imacemo vremena i za to kad se vidimo a i posle i tek kako!
/me zeMsko....makili89:Super si mu rekao. Brawo! Samo jedna mala ispravka- ja imam 17, a moj decko 18, hormoni napreduju ali veza jos bolje, jer nismo toliko uspaljeni da ne mozemo da izdrzimo. Kisssssssss