Ljubav je ... najlepše, najsočnije i najmilozvučnije forumaške izjave o ljubavi ...

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.608
Na ovom mestu bih želo da svi forumaši, baš svi, izjave svoje srcem napisane diktate duše o ljubavi … Evo, započeću prvi - to mi je u krvi ...

Ljubav je ...

Ljubav je nalepši razlog što postojim,
kojem pripadam celim biće svojim,
koji me uspavljuje i koji me budi ...

Ljubav je ono božansko u nama,
Najmilozvučnija pesma nad pesmama,
neopisivost o kojoj se svakog trena žudi ...

Ljubav je onaj slatki nemir u duši,
ono što nam snove ruši i razum nam buši,
miomilina koja nam blaženstvom razara grudi …

Krstan Đ. Kovjenić

560397

Vreme je, u vrtlogu smena njegovih odrednica, potpuno stalo... Zarobljeni u trenutku, ruka u ruci, pogled omadjijan, skoro zverski fiksiran samo u ono sto mi jesmo... Telom prisutni, dusama isprepleteni. Zaneseni, uobrazeno pretenciozni u svojoj zaljubljenosti... Dobili smo na lutriji zivota-otkrili smo za sta vredi ziveti, dat nam je odgovor na pitanje - za sta jedino vredi i umreti? Poverena nam je tajna, samo zajedno bicemo njeni cuvari. Svaka mi misao pocinje i tobom zavrsava... Svaki plan podrzan tvojim imenom. I nije vazno gde smo i kako nam dani prodju kada nas zivot omete, sve dok nam u istoj postelji snovi pocivaju. Nije vazno ni kakve se nocne more kud i tamo dogode u njoj, sve dok su nasi pogledi prvo sto ce se ujutru sresti. Dahom mi jedra pokreces, a ti zapravo samo dises! Gromkom tisinom me razumes, neznim dodirom krik tvoj utisam.. Dozvoli mi da ti poklonim sebe onako kako ni Bog nije predvideo da se neko nekome da... Dozvoli mi da te ogrejem kada pomislis da je hladno... Cuvaj nas od onoga sto " normalni "zovu "realnim". Daljina postaje samo fizicka determinanta, uvek smo blizu jer kada ti udahnes, ja izdahnem. Tela su samo ljusture , oklop za ono sto jesmo. Od pomisli na tvoj dodir, moja ljustura zadrhti... jer hiljadu ce neznih reci, tada dusa cuti, srce ce istrcati maraton... Neizrecivo-rekli smo, neopipljivo-dotakli smo.

Au bre Golube, pa zasto i na forumu mesate ljubav sa fiskulturom...
Zato što je ljubav ka fiskulturi najzdravija od svih ljubavi.
Nema laži, nema prevare, samo čisti zakoni fizike.
A te fore - latice ruža, mesečina, romant'ka - sve to važi dok ona ne da, a kada da reč "ljubav" se eventualno ponekad pomene u pitanju "ljubavi, el mogu da ti turim u ankicu?" ili "Ljubavi, oćeš da praviš sarmu za vikend?"

Zato što je ljubav ka fiskulturi najzdravija od svih ljubavi.
Nema laži, nema prevare, samo čisti zakoni fizike.
A te fore - latice ruža, mesečina, romant'ka - sve to važi dok ona ne da, a kada da reč "ljubav" se eventualno ponekad pomene u pitanju "ljubavi, el mogu da ti turim u ankicu?" ili "Ljubavi, oćeš da praviš sarmu za vikend?"
Kikikiki... Ali ovde je tema "iz srca" ne "iz gaca" emocije... Golube, dok ispoljavas svoju ljubav turanjem, predpostavljam da koristis kondom, kako bi mogla da bude bar priblizno "zdrava"..

Dosla je, tiho, iznenada, u nama se skrila,
Uvukla pod kozu, nezna, kao svila...
Oznojila tela, zamaglila pogled,
Bojivsi nam dane, otopila led.
Rasla je sa nama, prkosila svetu,
Dok nije izrasla u primamljivu metu.
Koprcala se tako, visoko na vetru,
Parcala nam duse na svakom tom metru.
Nedorasli mi smo bili, darovima njenim,
Katkad je prepoznamo, u pogledima snenim.
Snagu njenu imali smo,svu moc nam je dala,
Vrela tela ohladila, pogled razbistrila...
Naruzismo smo gosta, prelepog i cistog,
Iz vrtova raja, proterani casa istog...
Danas samo pakla, domacini mi smo,
Jer ubismo ono sto nikako ne smesmo.
Sutra vec, ljubav, ti i ja, samujemo,
Djavolima duse darujemo.
Jedan ce od nas, ziveti njene ostatke,
Drugi ce na nju secanja pretvoriti u otpatke.

Back