Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Da li bi ste se odrekli blagodeti grada, napustili posao i sav taj zivot mjenjali za ljubavnu idilu negdje na selu gdje bi zivjeli od zemlje i svojih ruku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi ste se odrekli blagodeti grada, napustili posao i sav taj zivot mjenjali za ljubavnu idilu negdje na selu gdje bi zivjeli od zemlje i svojih ruku ?
Ne bih. Ali ponekad razmišljam kako je njima lakše. Oni imaju zagarantovan posao na njivi, a od čega mi u gradu da živimo ako ne nadjemo posao ???? Izdržavaće nas roditelji dok su živi, oni umru i šta onda ????
Da ne govorim o fakultetima sa kojima imamo samo formalno diplomu, a u praksi ne znamo ništa da radimo osim malo komunikologije i dobrih odnosa sa svima...
nije ljubav na selu vec tamo gde ti je srce![]()
Pa mozes i sa sela da zavrsis fakultet i dobijes diplomu, a isto tako i posao u gradu. A ako nema posla u gradu, na njivi ima sigurno
Sto se teme tice, sta su blagodeti grada?![]()
Pa recimo da mi je srce na selu, i nece da ga napusti![]()
Trgovina sa artiklom vise , bolja bolnica, kulturni sadrzaj, toplana, raznovrsniji drustveni zivot, opremljenije skole ...
onda pravac selo)
e a kad smo vec kod toga, ima jedan komsija, koji je imao samo jednu devojku iz grada...trazi samo one sa sela![]()
To uopste ne mora da bude pravilo.
Kako god menjala bi zivot u gradu za ljubavnu idilu negde na selu gde bi zivela od zemlje i svojih ruku![]()
To uopste ne mora da bude pravilo.
Kako god menjala bi zivot u gradu za ljubavnu idilu negde na selu gde bi zivela od zemlje i svojih ruku![]()
Jednostavnije djevojke po pravilu
I meni se cini to kao extra opcija ...
to kratko traje, a da se kopa i ore mora ceo zivot
- - - - - - - - - -
glupost
to kratko traje, a da se kopa i ore mora ceo zivot![]()
Slična tema je već bila.Da li bi ste se odrekli blagodeti grada, napustili posao i sav taj zivot mjenjali za ljubavnu idilu negdje na selu gdje bi zivjeli od zemlje i svojih ruku ?
Svima koji hvale selo a žive u gradu postavio bih prosto pitanje: kada je u selu tako lepo šta traže u gradu?
Ne vidim vezu teme i uvodnog posta.Slična tema je već bila.
Ne, ni pod kakvim uslovima ne bih živeo od obrade zemlje.
Svima koji hvale selo a žive u gradu postavio bih prosto pitanje: kada je u selu tako lepo šta traže u gradu?
Selo mogu da hvale samo oni koji žive u njemu i žive isključivo od zemljoradnje. Njihove pohvale smatram iskrenim. Sve ostale ne!
Ne bih. Ali ponekad razmišljam kako je njima lakše. Oni imaju zagarantovan posao na njivi, a od čega mi u gradu da živimo ako ne nadjemo posao ???? Izdržavaće nas roditelji dok su živi, oni umru i šta onda ????
Da ne govorim o fakultetima sa kojima imamo samo formalno diplomu, a u praksi ne znamo ništa da radimo osim malo komunikologije i dobrih odnosa sa svima...
Samo što smrde svinjci,
a seljaci se bodu noževima...
Pred zem. zadrugom !