ljubav i kumstvo

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
ljudi ne vole da pričaju i ljubavi, a neretko su i sebični kada je ljubav u pitanju..nisam takva..želala sam da čujem vaše mišljenje i možda neki savet..ovako..
u stabilnoj sam vezi, a ometajući faktori i nisu za mene ometajući, jesu delimično za mog dečka..njega sam upoznala kada je kumovao mom bivšem dečku..bio mu je kršteni kum..odmah sam osteila neke emocije..i spontano se desilo..nismo želeli da krijemo,jer smo oboje pošteni ljudi,zašto da se krijemo? svima smo obznanili našu ljubav..
nisam religiozni fanatik i ne smatram to grehom..ali moj dečko je vernik i sada ga jako peče savest,jer ona kaže da je kao kum duhovni otac mom bivšem dečku i plaši se da će goreti u paklu ili navući neku kletvu na našu ljubav..ne mislim tako. šta vi mislite?
pozz

ljudi ne vole da pričaju i ljubavi, a neretko su i sebični kada je ljubav u pitanju..nisam takva..želala sam da čujem vaše mišljenje i možda neki savet..ovako..
u stabilnoj sam vezi, a ometajući faktori i nisu za mene ometajući, jesu delimično za mog dečka..njega sam upoznala kada je kumovao mom bivšem dečku..bio mu je kršteni kum..odmah sam osteila neke emocije..i spontano se desilo..nismo želeli da krijemo,jer smo oboje pošteni ljudi,zašto da se krijemo? svima smo obznanili našu ljubav..
nisam religiozni fanatik i ne smatram to grehom..ali moj dečko je vernik i sada ga jako peče savest,jer ona kaže da je kao kum duhovni otac mom bivšem dečku i plaši se da će goreti u paklu ili navući neku kletvu na našu ljubav..ne mislim tako. šta vi mislite?
pozz
Pa pazi ako se tvoj bivsi i dalje druzi sa njim onako prisno onda ga bole tuki za tebe a ako se ne druze onda ne kapiram u cemu je problem..,Mozda je najbolje da zapatis bebce onda ce mu biti lakse da izabere,jer je onda beba ili bog,a ovako je riba ili bog buahahahahahaha al sam genijalna:hahaha:

pozz

Krstio njega ili dete?

Sto se tice njegovog problema oko pakla Biblija kaze da pakao ne postoji vec da ce izgoreti u vatri ako se ne pokaje na sudu kod Boga.
Inace to mu ne gine ni za ostale grehe npr. preljuba gde spadaju i vanbracni seks kao i bludne misli.

pozz

leleeee, gresnici :aaa:

naravno da me voli..to ne dovodim u pitanje..samo ne znam kako da mu objasnim da ništa nije pogrešio..da ne treba da ga peče savest..ljubav je uvek na prvom mestu..

- - - - - - - - - -

mizaca kako nisu kumovi ako zvanično jesu..da li treba da ih pomirim ili nađem posrednika da ih pomiri zbog kumstva?

cuti nemoj jos vise da je ukenjas:lol:

Namcore :sad2:
Tako pise Cico.

naravno da me voli..to ne dovodim u pitanje..samo ne znam kako da mu objasnim da ništa nije pogrešio..da ne treba da ga peče savest..ljubav je uvek na prvom mestu..

- - - - - - - - - -

mizaca kako nisu kumovi ako zvanično jesu..da li treba da ih pomirim ili nađem posrednika da ih pomiri zbog kumstva?

Razgovor sa popom.
Ako je religiozan kao sto kazes verovatno nekada i ide u crkvu.

- - - - - - - - - -

Odvediga kod popa da umu ocita 3 ave marije il gospode pomiluj:lol:
Ili da iskoristite krivicu za malo sm:lol:

Ce te vezem za radijator dok jedem cokoladu :rtfm:

Back