gost 235639
Domaćin
- Poruka
- 4.133
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo na sex mislite. Mapeti![]()

Svaka tema zvarši svađom i prepucavanjem muškarci - žene, ko je jači? pa da imamo jednu na kojoj je svađa zabranjena. muvanje dozvoljeno
recite nešto lepo o ljubavi, šaljite pozitivne vibracije....
može i citat (iako ima brdo tema)
može i trenutan osećaj, što bi bilo bolje...
neće nikom pasti krila, oreol, mačoizam ako malo otovri srce...
da li volite trenutno?
da li ste srećni?
Šta vas muči u tom svemu?
Znači ovde samo pozitiva!
Ko hoće da se zahebava ima teme o seksu pa nek se svađa
![]()
Mda. Kada bi se zezali. Ali, lepo je verovati u iluzije tog tipa, jer nije uvek lako muškom rodu prihvatiti Istinu. Istina ponekad boli, a ponekad je bolje, da je pa...Nema.
Šalim se.
Ja baš širim lepu energiju, i pozitivne vibracije, sorry sada malkice, nisam na "nivou" u zadnje vreme, jer mi rekoše da patetišem, ali baš mislim da širim lepe misli o ljubavi, praštanju, razumevanju i toleranciji. O odanosti. Jer stvarno u to verujem, i istinski to vrednujem. Meni neće ništa pasti sa glave, jer krunu nemam, a ako krenem da plačem, potopićeu Forum, a to nećemo.
Ne volim, nemam koga, trenutačno niko mene ne voli. Srećna? Jesam. Što imam taj neki duševni mir u momentima, koji mi sputa tugu, da sam zaista jako mnogo i jako puno volela nekoga. Ja baš volim pisanje o ljubavi, o emocija, o romantici. Smatram da ništa nije vrednije, do tog osećaja. Eto, da ti oplemenim temu, Komrice, jednim lepim citatom:
zaboravila si šifru napisat

Nisam mislila da ce na to nekog asocirat! To mi je trenutna misao o ljubavi 
naravno Mika ce umesto mene reci sve!
Miki Anticu, za divne stihove u kojima se uvek pronadjem 
Svaka tema zvarši svađom i prepucavanjem muškarci - žene, ko je jači? pa da imamo jednu na kojoj je svađa zabranjena. muvanje dozvoljeno
recite nešto lepo o ljubavi, šaljite pozitivne vibracije....
može i citat (iako ima brdo tema)
može i trenutan osećaj, što bi bilo bolje...
neće nikom pasti krila, oreol, mačoizam ako malo otovri srce...
da li volite trenutno?
da li ste srećni?
Šta vas muči u tom svemu?
Znači ovde samo pozitiva!
Ko hoće da se zahebava ima teme o seksu pa nek se svađa