Ljubav bez pardona

nije. to kad duva vetar tako je :P u skladu sa fizikom ,a bogami i hemijom

Da, palo mi je na pamet da bi moglo vazduhom da se delimično ovako oblikuje ova spoljna kontura, ali ne i gornji deo da bude onakav kakav je, a i količina vazduha koja bi bila potrebna da skrene onoliki mlaz vode svakako bi iskrivila i ove tanke središnje koji trenutno stoje vertikanlno.. A s hemijom niđe veze :lol:

Da, palo mi je na pamet da bi moglo vazduhom da se delimično ovako oblikuje ova spoljna kontura, ali ne i gornji deo da bude onakav kakav je, a i količina vazduha koja bi bila potrebna da skrene onoliki mlaz vode svakako bi iskrivila i ove tanke središnje koji trenutno stoje vertikanlno.. A s hemijom niđe veze :lol:

da bi shvatio fontanu, moro bi znati šta je izašlo iz Fukušime :tajna:

ti stvarno nista ne znas o fiziki i hemiji......:think:

to sto stoje i pored vetra vertikalno je zbog hemije :P

a i o vetru slabo znas.a i o vodi.a i o vazduhu.a i o hemiji.

sa hemijom je sve moguce. :lol::rotf:

i ne mislim na dogerisanje

sta ti je fukusima i sta je izaslo?
na kom brdu ti živiš?

Nuklearnu centralu Fukušima potresla još jedna eksplozija, treća od udara zemljotresa. Do eksplozije je došlo na reaktoru 2. Deo osoblja odmah evakuisan. Nivo radijacije posle treće eksplozije u porastu, ali još daleko od od katastrofalnog. Problemi sa strujom, hranom i vodom. Broj žrtava zemljotresa i cunamija raste iz časa u čas.

Svaka tema zvarši svađom i prepucavanjem muškarci - žene, ko je jači? pa da imamo jednu na kojoj je svađa zabranjena. muvanje dozvoljeno :mrgreen:
recite nešto lepo o ljubavi, šaljite pozitivne vibracije....
može i citat (iako ima brdo tema)
može i trenutan osećaj, što bi bilo bolje...
neće nikom pasti krila, oreol, mačoizam ako malo otovri srce...
da li volite trenutno?
da li ste srećni?
Šta vas muči u tom svemu?

Znači ovde samo pozitiva! :rtfm:
Ko hoće da se zahebava ima teme o seksu pa nek se svađa

Ispovjedaonica?

Svaka tema zvarši svađom i prepucavanjem muškarci - žene, ko je jači? pa da imamo jednu na kojoj je svađa zabranjena. muvanje dozvoljeno :mrgreen:
recite nešto lepo o ljubavi, šaljite pozitivne vibracije....
može i citat (iako ima brdo tema)
može i trenutan osećaj, što bi bilo bolje...
neće nikom pasti krila, oreol, mačoizam ako malo otovri srce...
da li volite trenutno?
da li ste srećni?
Šta vas muči u tom svemu?

Znači ovde samo pozitiva! :rtfm:
Ko hoće da se zahebava ima teme o seksu pa nek se svađa

fontana-1.gif
sto mi nesto poznata ova slika....:D

Ne zanima me čime se baviš u životu. želim znati za čime čezneš i usudiš li se sanjati o susretu s onim za čime tvoje srce žudi.

Ne zanima me koliko ti je godina. želim znati jesi li voljan riskirati da ispadneš budala zbog ljubavi, zbog svojih snova, zbog pustolovine koja se zove život.

Ne zanima me koji su ti planeti u kvadratu s mjesecom. želim znati jesi li dodirnuo središte svoje tuge, jesu li te izdaje u životu otvorile ili si se skrutio i zatvorio iz straha od dodatne boli. želim znati možeš li sjediti s boli, mojom ili svojom, a da se ne pomakneš kako bi je skrio ili umanjio ili sredio!

želim znati možeš li biti s radosti, mojom ili svojom, možeš li plesati s divljinom i dopustiti da te zanos ispuni do vrhova prstiju, a da nas ne upozoravaš da pazimo, da budemo realni, da ne zaboravljamo svoja ograničenja kao ljudska bica!

Ne zanima me je li priča koju meni pricaš istinita. želim znati možeš li razočarati drugoga kako bi sebi ostao vjeran, možeš li podnijeti da te drugi optužuju za izdaju, a da pritom ne izdaš svoju dušu, možeš li biti nevjeran i dakle pouzdan.

želim znati možeš li vidjeti ljepotu čak i kada nije lijepa, svaki dan, i možeš li iz nje crpsti svoj život.

želim znati možeš li živjeti s neuspjehom, svojim i mojim, i ipak stati na rub jezera i srebrnom odsjaju punog mjeseca viknuti : « da « !

Ne zanima me gdje živiš i koliko novaca imaš. želim znati možeš li ustati poslije noći duboke žalosti i očaja , izmučen i uništen do srži, i učiniti što se mora da bi nahranio djecu.

Ne zanima me koga poznaješ i kako si dospio ovdje. želim znati hoceš li sa mnom stati u središte vatre, a da pritom ne ustukneš.

Ne zanima me ni gdje , ni što, ni s kim si učio. želim znati što te hrani iznutra kada sve ostalo nestane.

želim znati možeš li biti sam sa sobom i sviða li ti se vlastito društvo u trenucima praznine.

Oriah planinska sanjarka, indijanska starješina

Nasla sam :)

na kom brdu ti živiš?

Nuklearnu centralu Fukušima potresla još jedna eksplozija, treća od udara zemljotresa. Do eksplozije je došlo na reaktoru 2. Deo osoblja odmah evakuisan. Nivo radijacije posle treće eksplozije u porastu, ali još daleko od od katastrofalnog. Problemi sa strujom, hranom i vodom. Broj žrtava zemljotresa i cunamija raste iz časa u čas.

nemam tv

ne se.ri...............stvarno? ili zezas....opet?

dobro bre Komri sto upropasti temu..................................

i ne govorim o toj hemiji i fiziki.................

kako umete da povezete smrt,nesrecu i patnju sa onim najvrednijim...........

dakle,preselo mi i pitanje

Back