NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
i taj sto je dobio hiv, dobio je sa svalerkom, prema tome- ish! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ovako. znam tri osobe koje su ostavile drugu polovinu.
jedna zato sto je postao nepokretan.
druga zato sto je postao alkoholicar.
i treca zato sto je cula da ima virus HIV.
mozda nisu bas najbolji primerci ljudskog roda - po vasem misljenju, ali sigurno nisu monstrumi.
to sto ne verujem u ono sto pola vas ovde prica je potkovano zivotnim iskustvom i cinjenicom da pazljivo citam ostale postove cenjenih forumasa, u kome od humanizma i renesanse neki od vas ne pokazuju ni I.
i jos nesto - zasto pominjem humanost - zaboravite na to da je odnos sa tesko bolesnom osobom kojoj se psiha menja skroz, zaboravite dakle na to da je rec o odnosu uzajamne ljubavi, to jest odnos dvoje ravnopravnih osoba... ne kazem da su sve bolesti takve, i ne znam koliko ste ljudi osudjenih na skoru smrt vi negovali, ali po svemu sto pisete - tvrdim da uglavnom pojma nemate.
ja uopste ne pravdavam tu devojku koja ga je ostavila. ja samo navodim primere zasto ne verujem u ljubav u ovakvim situacijama kao rasirenu pojavu...nisu ti dobri primeri
nepokretan nema izbora,a ako ga neko ostavi (a recimo bili su u braku,znachi neshto ozbiljno) ja ne vidim drugu definiciju do da je taj ljudsko *****...pa sad ako je po tebi to naivno mozda,a mozda samo racionalizujehs i pametujesh da opravdash tog shto je ostavio.
dereru, zasto je toliko tesko da shvatis poentu mojih primera: ljudi nisu ostajali sa drugim ljudima ni u slucajevima koji su bili blazi, tj nisu imali smrtni ishod. zato ne verujem da bi postupili drugacije ni da je ishod bio smrtni.
dereru, zasto je toliko tesko da shvatis poentu mojih primera: ljudi nisu ostajali sa drugim ljudima ni u slucajevima koji su bili blazi, tj nisu imali smrtni ishod. zato ne verujem da bi postupili drugacije ni da je ishod bio smrtni.
Nije alkoholizam bolest kao i ostale. Ne dobija se tek tako. NEko treba da bude dovoljno uporan, da bi oboleo, a to je svesna radnja. Uopšte nije isto. Narkomanija i alkoholizam su svesne radnje protis sebe i tu nemam razumevanja. Zaista. Mislim da ne bih ostala. Ne bih mogla da volim nekoga ko naginje tome.
A hiv jesam pomenula.
"genetske predispozicije" za alkoholizam![]()
![]()
![]()
nikad ne bih mogla da ostavim nekog koga volim...
kratko i jasno.
Poenta svega je da li smo dovoljno hrabri da prihvatimo ljubav i ono sto ista sa sobom nosi ili nas zanimaju samo stvari poput sexa i neke kvazi sigurnosti.
Da li smo u stanju da zaista volimo ili samo "uzivamo" u ljubavi koju nam neko pruza, voleci taj osecaj, a ne i samu osobu.
Ja bih licno ostala uz onog koga volim, zato sto smatram da nema niceg vrednijeg od prave ljubavi-bolje je doziveti i na kratko, nego zivot provesti u emotivnoj anksioznosti.