LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu, Krstan je vruc krompir kojeg svi prebacuju jedni drugima iz ruke u ruku. Dodje mi da ga maknem na neki pf koji nema moda ili da ovo iskoristim kao izgovor da otpocnem rat s Politikom
Mene uvek zapanji koliko clanovi sa Politike boluju od kolektivnog narcizma, onaj jedan na temi napisao "sreca pa imate mene" i onda se izasrrao nesto za medalju

Jeste li nekad upecali kornjaču?
[/QUOTE]
Jesam i odseko joj glavu,jbg,nisam mogao da izvadim udicu
A žabu x puta sam upeco,samo je tresnem o zemlju i ona odleti,osudite me slobodno
To sad ne bih uradio...ali kao klinac sam bio opaki bolesnik i naubijao sam svega i svačega(bolje da nepričam) i zato me sada život kažnjava i daruje mi najprvoklasniji kokain mogući

Jesam i odseko joj glavu,jbg,nisam mogao da izvadim udicu
A žabu x puta sam upeco,samo je tresnem o zemlju i ona odleti,osudite me slobodno
To sad ne bih uradio...ali kao klinac sam bio opaki bolesnik i naubijao sam svega i svačega(bolje da nepričam) i zato me sada život kažnjava i daruje mi najprvoklasniji kokain mogući
Ma nema potrebe, osudićemo Ninu Badrić.

Ma nema potrebe, osudićemo Ninu Badrić.
Nina Badrić je meni simbol za odvratluk.Ko zna,možda ona ima i dobre pesme,ali ja ne mogu da ih čujem.Nije ona kriva,rasčerečili su je kičeraši.Kada je svadba,uvek to jutro kada ustanem,ono što mi se najviše ne radi je odlazak na svadbu.Da ne nabrajam šta bih sve pre radio...bolesno je.Onda slušam one harmonikaše nezanimljive i neke debilčiće što skakuću ko zeke i prave se pijani od dva piva,izgledaju...ne umem da kažem kako foliranti izgledaju,nebitno.Onda idem u crkvu da se smorim ko džoger i bude mi muka,a uvek zaboravim da najgore tek sledi.Dobro,u opštinu nikad ne idem,odande uvek pobegnem i to mi je jedini predah.Ali nervoza ne popušta,glava me obavezno boli,razmišljam o onoj odvratnoj glasnoj muzici,slikanju,lažnom smeškanju...to je sve toliko isfolirano.to boli.Sedim tako,gledam ih i razmišljam,pa zašto ljudi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back