gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Vidi, stugots se opet duri, a nije čak ni Rijana na radiju
OKEJ, KAKO SI UPECAO ŽABU, ZAISTA ŽELIMO DA ZNAMO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kada pocne da se uvija i grebe...Nisam uopšte hteo da upecam žabu, ko normalan hoće da peca žabe lol. Desilo se slučajno, bilo je smešno, još smešnije kako sam je skidao sa udice.
Mikelanđela O.oNe obraćam se kompu sa "dečače" i pošto ste nikakvi saigrači, neću da vam pričam sad priču o žabi.
Jeste li nekad upecali kornjaču?
@momcilo95
jesu ovo ladno prebacili Krstanovu temu sa Politike na Filozofiju
Citam komentare i u soku sam prvih 30 sekundi
Vidi, stugots se opet duri, a nije čak ni Rijana na radiju
Mene uvek zapanji koliko clanovi sa Politike boluju od kolektivnog narcizma, onaj jedan na temi napisao "sreca pa imate mene" i onda se izasrrao nesto za medaljuJesu, Krstan je vruc krompir kojeg svi prebacuju jedni drugima iz ruke u ruku. Dodje mi da ga maknem na neki pf koji nema moda ili da ovo iskoristim kao izgovor da otpocnem rat s Politikom
Onda nam kazi kako si je skidao sa udice...?Neću da vam kažem.
Reci, ili zauvek polako umiri od cigara kojima se trujes svaki danNeću da vam kažem.
Zašto su svadbe tako univerzalno odvratne
Reci, ili zauvek polako umiri od cigara kojima se trujes svaki dan
Pa jesi rekao da bi odao sve tajne kad bi ti neko to govorio- pali cigaru -
Pa jesi rekao da bi odao sve tajne kad bi ti neko to govorio
Nikakva si žrtva za humane torture
Mhm, evo ti onda. Spot je naročita poslastica, možda odaš i nuklearne kodoveNisi ti dobro shvatila taj post, mislio sam na onu "muziku" iz Kaučovog klipa.
Mhm, evo ti onda. Spot je naročita poslastica, možda odaš i nuklearne kodove
Ma nema potrebe, osudićemo Ninu Badrić.Jesam i odseko joj glavu,jbg,nisam mogao da izvadim udicu
A žabu x puta sam upeco,samo je tresnem o zemlju i ona odleti,osudite me slobodno
To sad ne bih uradio...ali kao klinac sam bio opaki bolesnik i naubijao sam svega i svačega(bolje da nepričam) i zato me sada život kažnjava i daruje mi najprvoklasniji kokain mogući
Polako, to ćemo kad svi zajedno završimo u Titty TwisteruMoraš da me nateraš da to slušam
Nina Badrić je meni simbol za odvratluk.Ko zna,možda ona ima i dobre pesme,ali ja ne mogu da ih čujem.Nije ona kriva,rasčerečili su je kičeraši.Kada je svadba,uvek to jutro kada ustanem,ono što mi se najviše ne radi je odlazak na svadbu.Da ne nabrajam šta bih sve pre radio...bolesno je.Onda slušam one harmonikaše nezanimljive i neke debilčiće što skakuću ko zeke i prave se pijani od dva piva,izgledaju...ne umem da kažem kako foliranti izgledaju,nebitno.Onda idem u crkvu da se smorim ko džoger i bude mi muka,a uvek zaboravim da najgore tek sledi.Dobro,u opštinu nikad ne idem,odande uvek pobegnem i to mi je jedini predah.Ali nervoza ne popušta,glava me obavezno boli,razmišljam o onoj odvratnoj glasnoj muzici,slikanju,lažnom smeškanju...to je sve toliko isfolirano.to boli.Sedim tako,gledam ih i razmišljam,pa zašto ljudi?Ma nema potrebe, osudićemo Ninu Badrić.