stugots
Čovek
- Poruka
- 37.273
Ja planiram u šetnju večeras, do centra grada, treba i da nadoknadim propušteno u podkastima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
13 stepeni, toplo, seks u vazduhu, zimska varijantaŠta bre ovde magla ne vidi se prs pred okom i kiša malo pada jeote kakav je to dan
Ovde nema ni 6 stepeni13 stepeni, toplo, seks u vazduhu, zimska varijanta
Nijedan izgovor, biće ti super i bićeš zahvalan što si izašao, biliv miKoji izgovor da smislim da neodem?
Dragi Momčilo, ne znam šta da ti kažem. Idite na neko dešavanje da usmerite enrg na nešto treće a ne jedan na drugogaI nama
Moram danas sa nekim davno izgubljenim drugom na pice, a posle cu ponovo da se osecam iscrpljeno kao kad mi vade velike kolicine krvi pa mi se zacrni
Koji izgovor da smislim da neodem?
Aaaa, to. Ne idi nipošto onda. Reci da ideš na neko predavanje, vrlo važna osoba dolazi, to ja radimMa nemam ja engr prema njemu, no mi sisa energiju jer smo razlicit kosmos
Gotivite zimcugu?
Reci da ti puko ogroman hemoroid..ako to nije izgovor ne znam šta jesteMa nemam ja engr prema njemu, no mi sisa energiju jer smo razlicit kosmos, a moram ga ispostujem, doziramo se jednom u 4 godine otp
Gotivite zimcugu?
Momčilo, šta serreš više, kad moram tako da ti kažemkoji me podseca koliko sam prljav i zatrovan u odnosu na njega
A ja kada iza sebe cujem lavez pasa - spremam se da se ritam....Kreket žaba ako vozim bajs, lavež pasa ako se spremam da se bijem
Vi
Momčilo, šta serreš više, kad moram tako da ti kažem)) bukvalno si najbolje što osoba može da ispadne, i tek ćeš biti, i ne govorim to olako
Zabu je lako upecati: stavis na udicu neki list srednje velicine, spustis ga blizu zabe u vodu, u drezgu, imitiras kreketanje i mrdas list....Zaba ce uprzo poceti da skace da hvata list i same se zakaciti na udicu....Pa odigraj mi dupli pas, imam smešnu priču o tome kako sam upecao žabu.
Jesam i ispala mi je iz oklopa....Ne obraćam kompu sa "dečače" i pošto ste nikakvi saigrači, neću da vam pričam sad priču o žabi.
Jeste li nekad upecali kornjaču?
Zabu je lako upecati: stavis na udicu neki list srednje velicine, spustis ga blizu zabe u vodu, u drezgu, imitiras kreketanje i mrdas list....Zaba ce uprzo poceti da skace da hvata list i same se zakaciti na udicu....