gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Čekamo i treću izjavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oče kod tebe biti da se gađa jabuka?Čekamo i treću izjavu
ne znam šta je toOče kod tebe biti da se gađa jabuka?
Užasne znam šta je to
Nije loš savet, ali domeni se prelivajuGledate da je iscedite iz nje ono najbolje i "iskoristite" se uzajamno u domenu u kojem se svidjate jedno drugom
Zabole me baš
Dobro, pošteno. Zato bih ja to podelila u dva dela. Jedan intimni i drugi za ljude. Išla sam na dosta svadbi, i ići ću. Nekako društvena je to stvar. Osećam kao dužnost prema društvu.To ti kažem, nemoguće.
Inače ja bih najradije malu i intimnu svadbu, bukvalno nešto kao večera za najbliže, al ne mogu to da uradim matorcima. Oni bi baš voleli gala venčanje, kapiram da su zaslužili da im ga dam, dugujem im mnogo. Naravno, ako mlada ne bude imala ništa protiv. Meni to ionako nije previše važno, venčanje mi je formalni deo. Suština mi je važnija, a suština je sve ono što sledi do trenutka kada je budem pitao prvi put i taj trenutak kao kruna svega, koji će se desiti valjda u intimnom okruženju. I naravno, suština je i u zajedničkom životu posle. A ovo ko ga jebbe...
Insistirao bih samo da, ako to već pravimo, limitiramo broj gostiju na 200-250.
Oče kod tebe biti da se gađa jabuka?

Dobro, pošteno. Zato bih ja to podelila u dva dela. Jedan intimni i drugi za ljude. Išla sam na dosta svadbi, i ići ću. Nekako društvena je to stvar. Osećam kao dužnost prema društvu.

Ono što baciš pa ti se vrati urukuVreme je da se prestane o svadbama, ako boga znate
Šta je bumerang?