LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

To ti kažem, nemoguće.

Inače ja bih najradije malu i intimnu svadbu, bukvalno nešto kao večera za najbliže, al ne mogu to da uradim matorcima. Oni bi baš voleli gala venčanje, kapiram da su zaslužili da im ga dam, dugujem im mnogo. Naravno, ako mlada ne bude imala ništa protiv. Meni to ionako nije previše važno, venčanje mi je formalni deo. Suština mi je važnija, a suština je sve ono što sledi do trenutka kada je budem pitao prvi put i taj trenutak kao kruna svega, koji će se desiti valjda u intimnom okruženju. I naravno, suština je i u zajedničkom životu posle. A ovo ko ga jebbe...

Insistirao bih samo da, ako to već pravimo, limitiramo broj gostiju na 200-250.

To ti kažem, nemoguće.

Inače ja bih najradije malu i intimnu svadbu, bukvalno nešto kao večera za najbliže, al ne mogu to da uradim matorcima. Oni bi baš voleli gala venčanje, kapiram da su zaslužili da im ga dam, dugujem im mnogo. Naravno, ako mlada ne bude imala ništa protiv. Meni to ionako nije previše važno, venčanje mi je formalni deo. Suština mi je važnija, a suština je sve ono što sledi do trenutka kada je budem pitao prvi put i taj trenutak kao kruna svega, koji će se desiti valjda u intimnom okruženju. I naravno, suština je i u zajedničkom životu posle. A ovo ko ga jebbe...

Insistirao bih samo da, ako to već pravimo, limitiramo broj gostiju na 200-250.
Dobro, pošteno. Zato bih ja to podelila u dva dela. Jedan intimni i drugi za ljude. Išla sam na dosta svadbi, i ići ću. Nekako društvena je to stvar. Osećam kao dužnost prema društvu.

Oče kod tebe biti da se gađa jabuka?

E kod mene vala neće, odlazak po mladu, kupovina mlade i to ne može.

Inače sad u oktobru na svadbi kad sam bio, ubili jabuku iz 20-og puta haha. Znači trebao si da vidiš koliki je ono jarbol na koji su je obesili, kunem ti se, neki soliteri su kraći od njega.

Još vezali jabuku nekim metalnim oprugama, ne mogu joj ništa, na kraju gađali jarbol da ga prepolove :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back