Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Sa tim se slažem. Uvek i stalno.
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Ti si dobar partnerNe znam, ja svoje partnere volim da hajpujem. Lako je čoveka spustiti, treba ga podići.
Jesam, ja sam jako dobar partner, to mogu bez problema da kažem za sebeTi si dobar partner
Kosa?Al ne da se to prepricati,idealne mere idealano simetricno lice
Well, that's some self-estem.Jesam, ja sam jako dobar partner, to mogu bez problema da kažem za sebe![]()
Је л' трећа сезона Наркоса вредна гледања?
Т-ипсилон.Jeste.
A znas kako sam htela da vam pokazem to se retko vidja kod muskarca takav sklad,ali ne mogu tamo da se skidaju slike a pitanje kako bi sa linkom islo.
Ma jokA mi ostala sirotilja smo užas jel da![]()
PrintskrinujA znas kako sam htela da vam pokazem to se retko vidja kod muskarca takav sklad,ali ne mogu tamo da se skidaju slike a pitanje kako bi sa linkom islo.
Kosa nes verovati skroz bela,a mladji lik![]()
Da, pošto ne daj Bože da poletiA el spuštate malo (partnera) da ne polete od silnog hajpa?
Pa ako ne hajpujete partnera, koja vam je poenta tih veza onda
I zašto bi iko hteo da bude u toj vezi
Kako je to dobra recenicaDa, pošto ne daj Bože da poleti
Pošto te ceo svet inače ne spušta od kad znaš za sebe, mora partner da te čeliči
I'm out.
Dobro, Forke, hajpovanje baš i nije your thing. He he hePošto je spuštanje mož biti samo podlo i trebamo u svakom trenutku da ih ne ograničavamo, jes da se neko zatrčao da iskoči kroz prozor ali nemojmo ga zadržati, partner uvek treba da podrži.
You can check out any time you like but you can never leave
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...Vf1Xxa3G6_tRA-jhd1QfM9uc9XTSS1odUbhAPPubeHlTU
Mene je baš ovaj lik o kom pišu startovao tačno 4 puta. Prvi put pre 5 godina i još uvek jaše.