Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 19.001
Не намигуј на ме туђа жено.koje krajiške pjesme volite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не намигуј на ме туђа жено.koje krajiške pjesme volite
Veganišem se do kraja avgustaA ček šta Juki sad radi? Šta je smislila?
Opet pitam gde su te ulice krcate hot ljudima
Највеће је самопоуздање када дођеш до стања где те боли цурац шта други мисле.Samopouzdanje nije fiksna stvar, između ostalog se može i narušiti tim komentarisanjem ako je neprestano

PretačnoНајвеће је самопоуздање када дођеш до стања где те боли цурац шта други мисле.
Ал' не да верујеш како немаш мане, него их прихватиш и боли те рац ако други то коментаришу.
Šta znam, meni taj bolukurcu više zvuči kao neka odbranaНајвеће је самопоуздање када дођеш до стања где те боли цурац шта други мисле.
Ал' не да верујеш како немаш мане, него их прихватиш и боли те рац ако други то коментаришу.
Pa ti dok aranžiraš rečenice mi smo već otvorili novu temilicu i potencijalno intro za bestselerKad ste pre videle to, obriso sam, nisam se lepo izrazio.
))Pa ti dok aranžiraš rečenice mi smo već otvorili novu temilicu i potencijalno intro za bestseler))
Тешко да може бити одбрана ако спустиш гард у потпуности.Šta znam, meni taj bolukurcu više zvuči kao neka odbrana
Ako spustiš gard, onda si i ranjivТешко да може бити одбрана ако спустиш гард у потпуности.
teško da tako nešto u potpunosti možes da postigneš rekao bihНајвеће је самопоуздање када дођеш до стања где те боли цурац шта други мисле.
Ne želišI naravno, želim da budem iskren i otvoren što više mogu.

Šta ovo znači? Iskren u komentarisanju drugih (i eventualno izražavanju želje za njima), a u isto vreme želiš da bude sigurna u vašu vezu?I naravno, želim da budem iskren i otvoren što više mogu.