LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako spustiš gard, onda si i ranjiv

Ako nisi ranjiv kad spustiš gard.. nauči nas svojim načinima
Банални пример, ако ми неко каже да сам кретен, ја му кажем: Јок брате, не кретен, већ кретенчина.

И онда ме тај неко чудно погледа и пита се који ми је цурац, јер њему то неко самопоштовање не дозвољава да то јавно негде каже.

А ја мислим како је то самопоштовање нешто што те жестоко ограничава, јер ако ти себи дозволиш да неко својим шкравањем или баљезгањем ''нарушава твој мир'', за то си крив искључиво ти.

Банални пример, ако ми неко каже да сам кретен, ја му кажем: Јок брате, не кретен, већ кретенчина.

И онда ме тај неко чудно погледа и пита се који ми је цурац, јер њему то неко самопоштовање не дозвољава да то јавно негде каже.

А ја мислим како је то самопоштовање нешто што те жестоко ограничава, јер ако ти себи дозволиш да неко својим шкравањем или баљезгањем ''нарушава твој мир'', за то си крив искључиво ти.
O partnerima ovde pričamo.

sve ili ništa je uvek lako, treba naći neku sredinu

Stara škola.

То сам пропустио.

Де дај неки пример.

Шта девојка ми каже да сам лажовчина и каква је моја реакција на то или?
Pa što bi ti rekla da si lažovčina? Mislim, je li utemeljeno? Ako nije, bolukurcu je logična reakcija.

Misli se na izlaganje partnera komentarima da se proveri njegovo samopouzdanje.

Šta ovo znači? Iskren u komentarisanju drugih (i eventualno izražavanju želje za njima), a u isto vreme želiš da bude sigurna u vašu vezu?

Pa da. Nisam nikad izražavao želju doduše, ali voleo bih da mogu da budem slobodan da kažem "hej, ova devojka je lepa i zgodna", a da mi moja devojka to ne prebaci, da joj to ne povredi sujetu, učini ljubomornom i rezultira time da misli da nisam zadovoljan sa njom, da tražim alternative ili šta god... voleo bih da bude sigurna u nas dovoljno da zna da to zapravo ništa ne znači.

Moja lepa drugarica, jedna od - sve su lepe, se brinula nešto oko bivše devojke verenika joj. I ja joj kažem "jesi normalna, ko je ona, ko si ti" i bustujem joj samopouzdanje koliko je to u mojoj moći, a bilo mi je izvanredno creepy da se ONA brine oko neke tamo bivše.

Pa da. Nisam nikad izražavao želju doduše, ali voleo bih da mogu da budem slobodan da kažem "hej, ova devojka je lepa i zgodna", a da mi moja devojka to ne prebaci, da joj to povredi sujetu, učini ljubomornom i rezultira time da misli da nisam zadovoljan sa njom, da tražim alternative ili šta god... voleo bih da bude sigurna u nas dovoljno da zna da to zapravo ništa ne znači.
Pa to je u redu, ako istovremeno dokazuješ da može da bude sigurna. Niko nije siguran u nešto just because.

Pa ne, evo jednog primera. Kaže ti da si propalica i da si joj upropastio izglede. A, noćna mora?
Па зависи од ситуације.

Ако је девојка, са којом нисам везан прстеном или децом, рекао бих: ''То сам што сам, знаш моје предности и мане''.

Након неких личних искустава не верујем у мењање људи, па тако ни у своју промену.

Када се погледам у огледало после неког периода, делује као да се нешто променило, ал' у суштини сам исти.

Тако да ако може да прихвати то врата су јој отворена, ако не, што рече Рик у ТВД: Send me a postcard.

Pa da. Nisam nikad izražavao želju doduše, ali voleo bih da mogu da budem slobodan da kažem "hej, ova devojka je lepa i zgodna", a da mi moja devojka to ne prebaci, da joj to ne povredi sujetu, učini ljubomornom i rezultira time da misli da nisam zadovoljan sa njom, da tražim alternative ili šta god... voleo bih da bude sigurna u nas dovoljno da zna da to zapravo ništa ne znači.
Ok,ali cemu to uopste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back