LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da, baš tu. Mene je tu 3 puta startovao i jednom na onom OMV-pored Dobanovačke petlje, kod aerodroma.

A pazi ovo, prvi put kad mi je prišao, staje lik u Mercedesu, doteran, ozbiljan, joj brate pomagaj, imam "taj i taj" problem, imaš 20,30 evra da sipam goriva... Video tablice a moj grad 25.000 ljudi selendra, nabroja čovek trojocu ljudi koje zna čas posla. Jedan drži pečenjaru, drugi kafanu a trećeg nisam znao. Ja kod sebe imao samo neku siću, da sam imao, ijebeš mi sve ako mu ne bih dao.

Posle par meseci opet on. Opet staje, slična priča samo se drugačije predstavio. Ja kažem - nemam, a nisam imao ni prošli put kad si mi tražio. Samo si se tad drugačije zvao. Nabrojim mu ja onu trojicu što je rekao da ih zna. On me gleda zabezeknuto. Kaže - sinko, nešto si ti pomešao. Ja tebe prvi put u životu vidim. A i za te ljude nisam nikad čuo. Ništa, nema veze ako nemaš, nije problem. Izvini molim te na maltretiranju.
I ode lik.

E treći put, staje pored, otvara prozor i kaže - eeeeee sinkooo opasan si ti, svaki put drugi auto.
Ja se šokirao. Samo sam se nasmejao.
On samo mahnu rukom - ajd živ mi bio, čuvaj se.

Četvrti put isto tako iz kola - sinko, samo da te pozdravim!
Ja reko' - kako je, ima li posla?
Namigne on onako iskešen i ode.
Majke mu ga zbutkam, kakvu on priču ima kad je tolike ljude izvarao a još ga niko nije izlomio.

A znam i koji je taj drugi. Mator, kriv, zrikav onako. Kuka kako je izbeglica, živi sa ženom i ćerkom u nekoj straćari, nema para da školuje ćerku, a pijan ko ******. A on je mučenik pa mučenik. Davao sam mu par puta 50 kinti.

e da obično spominju pečenjaru
kao da su oni vlasnici ili neki njihovi prijatelji

sigurno izguglaju kad vide registraciju
odakle je ko i šta je poznato u kraju

neki put mi dođe da kažem
imam rođo ..dođi

pa da ga izlupam
nego oni nikad nisu sami
koj zna koliko njih će da mi iskoče iza leđa
ološi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.