Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
ovo zadnje
eh deco, eco, voleli bi da se vratite u detinjstvu?
yock.sad bar ne moram krishom da gledam pan erotike
vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo zadnje
eh deco, eco, voleli bi da se vratite u detinjstvu?
da sam mali,beo i okrugao...bio bih...andol
zashto si ti paranormalna?
Vijam duhove))))
U kojoj boji su ti okrecheni zidovi ?
narandzastoj...osecam se kao kiriku unutar pomarandze![]()
dnevna zuto, spavaca, neznam kako se zove, kupatilo belo, hodnik belo i kuhinja neznam kako se zove boja
vama?
Dnevna terakota, spavatja crveno + Belo, hodnik narandzasto svetlo, jedna soba ljubichasta , jedna plavo Bela, kupatilo u plochicama beim, kuhinja u tamno crveno .....
Dnevna terakota, spavatja crveno + Belo, hodnik narandzasto svetlo, jedna soba ljubichasta , jedna plavo Bela, kupatilo u plochicama beim, kuhinja u tamno crveno .....
mislim da je pogreshan izbor boje za spavacu
al zanima me ova ljubichasta...kakvu atmosferu stvara
plavo je totalni promashaj...za prostorije u kojima se provodi duze vreme
da spavaca i kuhinja terakota, fala na podsetniku
volim terakota stil jos ako ima i ono kamenje ko sto ima jedna moja poznanica, uh
volite taj stajl?
da spavaca i kuhinja terakota, fala na podsetniku
volim terakota stil jos ako ima i ono kamenje ko sto ima jedna moja poznanica, uh
volite taj stajl?
zavisi od ambijenta...napadne stilove ne gotivim
ogoljen zid pechene cigle...ili stubovi...daju neki shmek
U plavoj prostoriji se spava ili slusha rep muzika u ljubichastoj se takodje spava i izlepljeni zidovi fotografijama drugarica shminke na sve strane ... u spavatjoj se takodje spava))))
Kod mene je cigla, belai svi zidovi su beli ili u belim nijansama. ne volim boje na zidovima, ali obozavam slike na zidovima u jakim bojama.
Sta okacinjente na zidovima?
Kod mene je cigla, belai svi zidovi su beli ili u belim nijansama. ne volim boje na zidovima, ali obozavam slike na zidovima u jakim bojama.
tvoju sliku![]()
Sve slike su moje, mislim ja ih radila..u raznim dimenzijama.
i shta kazesh...useljiva si?
kompletno bele prostorije imaju svoju prednost...zbog vizuelnog gubljenja granica
shto je zgodno za manje stanove,sobe...
slike,ogledala,poneki raritet...nisam fan goblena
Ja nemam mesta da kachim na zidove ... primatja Mi je Sa dve strane u regalima punih knjiga na jednom zidu imam Silke djece
ikona)
Ja nemam mesta da kachim na zidove ... primatja Mi je Sa dve strane u regalima punih knjiga na jednom zidu imam Silke djece
ikona)
- - - - - - - - - -
Prodajesh?
trebash razmisliti o...laznim vratima...![]()
kod mene je to zbog drzave u kojoj zivim..to sa belim zidovima.Najvise zbog nedostatka svetlosti. Jednostavnije je bar po meni urediti prostorije sa belim zidovima. bar meni.....Ma da, skroz sam useljiva![]()
Sve slike su moje, mislim ja ih radila..u raznim dimenzijama.
Shta su lazhna Varta ?
pa da...belo je reflektivna boja,izmedju ostalog,i stvara optichku iluziju
cenim da su kod vas laminati rasprostranjeni u vecini domova zbog reflektivnih svojstava![]()
znam katcha da si kul iako si razumela sta sam hteo rec
kad ces mi poslati obecanu sliku?