LjiS igra istine IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene je cigla, bela :) i svi zidovi su beli ili u belim nijansama. ne volim boje na zidovima, ali obozavam slike na zidovima u jakim bojama.
Sta okacinjente na zidovima?

i shta kazesh...useljiva si?:rumenko::lol:
kompletno bele prostorije imaju svoju prednost...zbog vizuelnog gubljenja granica
shto je zgodno za manje stanove,sobe...

slike,ogledala,poneki raritet...nisam fan goblena

Kod mene je cigla, bela :) i svi zidovi su beli ili u belim nijansama. ne volim boje na zidovima, ali obozavam slike na zidovima u jakim bojama.
Sta okacinjente na zidovima?

Ja nemam mesta da kachim na zidove ... primatja Mi je Sa dve strane u regalima punih knjiga na jednom zidu imam Silke djece
ikona :))

- - - - - - - - - -

Sve slike su moje, mislim ja ih radila :)..u raznim dimenzijama.

Prodajesh?

i shta kazesh...useljiva si?:rumenko::lol:
kompletno bele prostorije imaju svoju prednost...zbog vizuelnog gubljenja granica
shto je zgodno za manje stanove,sobe...

slike,ogledala,poneki raritet...nisam fan goblena

kod mene je to zbog drzave u kojoj zivim..to sa belim zidovima.Najvise zbog nedostatka svetlosti. Jednostavnije je bar po meni urediti prostorije sa belim zidovima. bar meni.....Ma da, skroz sam useljiva :)

Ja nemam mesta da kachim na zidove ... primatja Mi je Sa dve strane u regalima punih knjiga na jednom zidu imam Silke djece
ikona :))

- - - - - - - - - -

Prodajesh?

Povremeno prodajem, kad imam vremena:)...obicno na aukciji.Mozes da vidis moje slike na "likovnoj umetnosti"ima moje dve slike na proteklom takmicenju. A bice i ná sledecem koje pocinje sutra, takodje na "likovnoj umetnosti"..mozes da glasas tamo za sliku koja ti se svidja. Naravno ne stoje nasi nickovi ..tek na kraju kada se glasanje zavrsi znaces cija je koja.

kod mene je to zbog drzave u kojoj zivim..to sa belim zidovima.Najvise zbog nedostatka svetlosti. Jednostavnije je bar po meni urediti prostorije sa belim zidovima. bar meni.....Ma da, skroz sam useljiva :)

pa da...belo je reflektivna boja,izmedju ostalog,i stvara optichku iluziju
cenim da su kod vas laminati rasprostranjeni u vecini domova zbog reflektivnih svojstava:)

pa da...belo je reflektivna boja,izmedju ostalog,i stvara optichku iluziju
cenim da su kod vas laminati rasprostranjeni u vecini domova zbog reflektivnih svojstava:)

Ne bas. Vecina ima parket ali bez tepiha ili samo manjih velicina. Laminati i ostala plastika ...nisu popularni ovde, bar ne u mom okruzenju.

- - - - - - - - - -

znam katcha da si kul iako si razumela sta sam hteo rec

kad ces mi poslati obecanu sliku?

Platices carinu:)...ponecu je kad sledeci put putujem prema CH.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back