- Poruka
- 95.499
Kakav ufur![]()
шта нас брига, што смо маторији то више личимо на неки средњи род ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav ufur![]()
studenti shebaše ostale pdf-oveovo je ozbiljna tema gde zelim da vidim kako da ga unapredimo da bi vam bio prijatniji boravak ovde.
Mozdastudenti shebaše ostale pdf-ove
odvoj ljubav i pripoji romantici, ovo ostavi samo sex
Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.Ma givikt bi pokvarili a g tačku da nađu ne umiju![]()
Ma gdje nije, kud ću onda od sramote na ptf sex? Šta će ljudi reći? Baba jednom nogom u grobu a o sexu misli? Ovako se vadim na ljubavMozdaovo nije losa ideja.
Ono i avatar ti bas nevinMa gdje nije, kud ću onda od sramote na ptf sex? Šta će ljudi reći? Baba jednom nogom u grobu a o sexu misli? Ovako se vadim na ljubav![]()
Pa šta ima loše u aktivnoj babi?Ma gdje nije, kud ću onda od sramote na ptf sex? Šta će ljudi reći? Baba jednom nogom u grobu a o sexu misli? Ovako se vadim na ljubav![]()
Ali je dokazano da postoji. Kako ne?Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.
živio nam internet
Hajde sada lepo da se obnove lekcije iz biologije.Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.
živio nam internet
Da ga mijenjam? A ćud?Ono i avatar ti bas nevin![]()
NI jedno ni drugoDa ga mijenjam? A ćud?![]()
nisam verni pratilac ovog pdf a kad svrnem samo o seksu se piše.Mozdaovo nije losa ideja.
Postoji pdf Romantika, tu se o ljubavi pise.nisam verni pratilac ovog pdf a kad svrnem samo o seksu se piše.
možda bi neko pisao o ljubavi ali imam osećaj da bi mu usrali temu.
ljubav je mnogo više a ovde je vezana samo za sex i onda nema potrebe pisati o njoj.
a možda je to adminski marketing da se pdf zove ljubav i seks zbog gugleta.
šta fali da se ovo zove "erotika" umesto ljis. po meni bi imao više smisla ovaj naziv.
reč erotika je dobila ime po bogu erosu.
evo malo o njemu da ja ne pametujem
Ерос (грч. Έρως), у грчкој митологији првобитно је примордијални бог стварања и живота, једно од првонасталих бића, а касније се спомиње као син Афродите и Ареса и бог љубави, страсти и сексуалне пожуде
ne znam ne razumem se, znam ili svršiš ili se praviš da svršiš. mi to ne znamo. nama se vidi kad obavimo posaoAli je dokazano da postoji. Kako ne?
Tako je.možda bi neko pisao o ljubavi ali imam osećaj da bi mu usrali temu.
hajdeHajde sada lepo da se obnove lekcije iz biologije.
Zena moze da odglumi, ali je to totalno bezveze. Koga zavarava? Sebe ili njega?ne znam ne razumem se, znam ili svršiš ili se praviš da svršiš. mi to ne znamo. nama se vidi kad obavimo posao![]()
pa šta će onda ovdePostoji pdf Romantika, tu se o ljubavi pise.
sebe a nama samopouzdanje.Zena moze da odglumi, ali je to totalno bezveze. Koga zavarava? Sebe ili njega?
Prvi konstruktivniji predlog.pa šta će onda ovde
dao sam predlog nek se zove erotika
meni to logičnije
sebe a nama samopouzdanje.
ali to je od pamtiveka iz psiholoških razloga jer mi volimo da nas žensko pohvali jer mislimo ovom manjom glavom.
sve u svemu ne šteti što glumite
A ja kad sam tražio erotske slike, ništa?Prvi konstruktivniji predlog.