LjiS forum

1742557468422.png

Ma givikt bi pokvarili a g tačku da nađu ne umiju 😆
Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.

živio nam internet

Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.

živio nam internet
Hajde sada lepo da se obnove lekcije iz biologije.

Mozda :aha: ovo nije losa ideja.
nisam verni pratilac ovog pdf a kad svrnem samo o seksu se piše.
možda bi neko pisao o ljubavi ali imam osećaj da bi mu usrali temu.
ljubav je mnogo više a ovde je vezana samo za sex i onda nema potrebe pisati o njoj.
a možda je to adminski marketing da se pdf zove ljubav i seks zbog gugleta.

šta fali da se ovo zove "erotika" umesto ljis. po meni bi imao više smisla ovaj naziv.
reč erotika je dobila ime po bogu erosu.
evo malo o njemu da ja ne pametujem

Ерос (грч. Έρως), у грчкој митологији првобитно је примордијални бог стварања и живота, једно од првонасталих бића, а касније се спомиње као син Афродите и Ареса и бог љубави, страсти и сексуалне пожуде

nisam verni pratilac ovog pdf a kad svrnem samo o seksu se piše.
možda bi neko pisao o ljubavi ali imam osećaj da bi mu usrali temu.
ljubav je mnogo više a ovde je vezana samo za sex i onda nema potrebe pisati o njoj.
a možda je to adminski marketing da se pdf zove ljubav i seks zbog gugleta.

šta fali da se ovo zove "erotika" umesto ljis. po meni bi imao više smisla ovaj naziv.
reč erotika je dobila ime po bogu erosu.
evo malo o njemu da ja ne pametujem

Ерос (грч. Έρως), у грчкој митологији првобитно је примордијални бог стварања и живота, једно од првонасталих бића, а касније се спомиње као син Афродите и Ареса и бог љубави, страсти и сексуалне пожуде
Postoji pdf Romantika, tu se o ljubavi pise.

Back