Ljajić: Sve smo bliže Mladiću

Original postavio ljubo_001

Da tebi nešto čiča Ljubo kaže!
Ja sam i sa balijama i sa ustašama i sa četnicima proveo daleko više vremena nego zaslužuju!
Što manje se opterećuješ sa time, to će ti biti bolje.
Običan narod je isti, ma koje vjere bio! To nemoj nikad zaboraviti.
Čovjek kojega nazivaš "smrdljivi balija" je ministar u vladi tvoje matične države. Zar misliš da je to u redu?
I još nešto. Netko te krivo obavjestio. Bombardovanje je bilo 1999., a ne 1995. godine!

...............................................................................................................................................
Ljubo TOTALNO NE OBAVESTEN.......a kao sve zna iz zatrke ili zaleta.............SRBIJA bombardovana 1999. a Republika Srpska 1995........od strane NATO.............a sa kojima si dosta vremena proveo to Ti znas.....i nikada narod nije u pitanju vec ONAJ KOJI ISTI PREDSTAVLJA ili ONI SA SVOJOM POLITIKOM KOJI NAROD PREDSTAVLJAJU........nista licno...samo pre iznosenja *ZNANJA*.....proveri isto..Pozdrav.

PS

Ovo treba ponoviti vise puta.........a svi smo - svedoci- Ljajicevog telegrama rahmetli A.Izetbegovicu:

"Последњи селам нашем драгом предсјесдникu Алији Изетбеговићу, нека му Алах џ.ш. подари џенетски рахатлук, његовој породици сабур, а нама вјечно памћење на његов непролазни лик и дијело. РАСИМ ЉАЈИЋ"

A uz to i IZVINJENJA u ime naroda................niko nista ne može da radi niti je radio u IME NARODA.....samo u SVOJE ime ili ime POLITIKE KOJU ZASTUPA................Da li ce BoTa ovo ikada da shvati................

Kad ce da shvati?-Pa lako je da se shvati kada to neko zeli.problem je u tome sto ne zeli.:think:

nije to ljubo ,ne znas ti ko su balije,ti znas samo ovog ljajica sa tv a ja sam zivio sa njima,krvi su mi duzni,dobar balija je samo mrtav balija,srecan si sto ih nikad nisi upoznao ni njih ni krvate,kako da kazem da je neko ko me je vodio i skim sam se borio za svoju zemlju i kucu,porodicu nekakav zlocinac ,tesko to pada ljudima da smrdljive balije po srbiji hvataju nase ljude koju su zasluzni za odbranu,ljudi ovde u RS vole srbiju a u srbiji se okupila bjelosvetska banda sa tadicem i b92 na celu,sramota da dezerteri i kukavice hvataju istaknute srpske borce i isporucuju ih neprijatelju koji nas je 1995 bombardovao

Sta tebe boli pedu koga MI biramo! NASA STVAR!!! TACKA. :roll:

Србима у Србији су угрожена основна људска права, па није ни чудо да се Срби сатанизују, хапсе и уништава све што је српско. Србија је окупирана, народ масовно наседа на лажи и као што је већина 1941 продала Српство и прихватила Југославенство, тако и данас продају Српство, да би били Еуропејци. Издајнички менталитет наследника сарадника османлијског окупатора.

Back