pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.034
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tjao : )Gde si ti cikoticu
cuvena malavelikada li @tab503 znaš ili možeš da iskopaš informaciju ko je izmislio prvu Ljis igra istine?
nosi nazivA Doke, večeras u 20h ovaj tvoj, da se dirkamo <3Jel gledao neko pre par godina u hrvatskom milijunašu bilo pitanje 'tko nije zapalio žito' I lik ne zna odgovor, Tarik Filipović samo što se nije šlogirao
pa malo je i mojA Doke, večeras u 20h ovaj tvoj, da se dirkamo <3
gledao sam kad je neki lik dosao do kraja..do pitanja za milijun kunaJel gledao neko pre par godina u hrvatskom milijunašu bilo pitanje 'tko nije zapalio žito' I lik ne zna odgovor, Tarik Filipović samo što se nije šlogirao

idi teraj vampirenajeo sam se cevapa sa lukom

pa čekaj, el nisi išla da rušiš kegleПа да, почели нову тему без мене.
Какви сте бугари, бре.
kako si prosla?Па да, почели нову тему без мене.
Какви сте бугари, бре.
Па јесам ал могли сте ме чекате другарскиpa čekaj, el nisi išla da rušiš kegle
А шта да кажем... Први меч је увек тежакkako si prosla?

Такое бебоZnači izgubila.
znaci BUCА шта да кажем... Први меч је увек тежак![]()

sudija je krivШто се каже дала сам све од себе срце на терен али недостајало је мало спортске среће лолзззз
najbolje tako, potrošiš lošu sreću na početku, posle si mirnaШто се каже дала сам све од себе срце на терен али недостајало је мало спортске среће лолзззз
Nemoj momčilu da je bugarin povuci reč krv će da padneПа да, почели нову тему без мене.
Какви сте бугари, бре.
Тако ни Бугарин не би поступио.Па да, почели нову тему без мене.
Какви сте бугари, бре.
Pa ja zato I gledam mehehehe jebеm ga mutavogA Doke, večeras u 20h ovaj tvoj, da se dirkamo <3
Додо, што ти је син бугарин, је ли?Nemoj momčilu da je bugarin povuci reč krv će da padne