- Poruka
- 55.168
Spot je super,kad se iskljuci zvukDa se napijemo pivdžane i zapevamo ovu pjesmu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spot je super,kad se iskljuci zvukDa se napijemo pivdžane i zapevamo ovu pjesmu
jao ja sam se ložila na TarikaJel gledao neko pre par godina u hrvatskom milijunašu bilo pitanje 'tko nije zapalio žito' I lik ne zna odgovor, Tarik Filipović samo što se nije šlogirao
molim? loš ne ide u istu rečenicu sa Tarik FilipovićTarik u stvari nije los frajer
Pa kazem da nijemolim? loš ne ide u istu rečenicu sa Tarik Filipović

Ko nije?jao ja sam se ložila na Tarika
Pa ja to i pričam jer je momčilova tema... Inače @момоа, večeras je na rts serija Močvara, gledaj obavezno, Vuk Kostić igra kriminalca me he he heMomo sigurno gleda, on bas voli Stimca
Je l' crnogorskog?Pa ja to i pričam jer je momčilova tema... Inače @момоа, večeras je na rts serija Močvara, gledaj obavezno, Vuk Kostić igra kriminalca me he he he
Novobeogradskog što je još gore verovao ili ne, a takođe je krimos i Raca iz Mi nismo anđeli, šouJe l' crnogorskog?
Ja nisam moderator a ne izbijam sa ovog pdfa, šta lupaš tiKoliko sam primetio u zadnje vreme,skoro samo MODERATORI na forumu,otvaraju nove teme,i skoro samo oni i salju postove na zadate teme.
Cini mi se,da je mnogo forumasa napustilo ovaj forum,a svakoga dana,ima sve manje ucesnika.Mozda je tako i najbolje,da moderatori sami postavljaju
teme,i sami ih obradjuju.Izgleda da smo mi ostali suvisni.Mozda se varam,ali,sumnjam.
Aj' polako onda.Koliko sam primetio u zadnje vreme,skoro samo MODERATORI na forumu,otvaraju nove teme,i skoro samo oni i salju postove na zadate teme.
Cini mi se,da je mnogo forumasa napustilo ovaj forum,a svakoga dana,ima sve manje ucesnika.Mozda je tako i najbolje,da moderatori sami postavljaju
teme,i sami ih obradjuju.Izgleda da smo mi ostali suvisni.Mozda se varam,ali,sumnjam.
Mogu ja učiteljice, mogu ja?da li @tab503 znaš ili možeš da iskopaš informaciju ko je izmislio prvu Ljis igra istine?
osećam se kao da držim u rukama reprint prvog broja Politikinog Zabavnika iz trijesdevete
ooukej
Kišjuhas je prso
jesi, sad idem da vidim sve te užase, moram da saznam kvartalno makar šta se događaSam ti reko da pazis, sam reko
prisutna je kao malav (Ko je malavelika, jeri prisutna u danas u nekom obliku ovde, da joj se zahvalimo
)prisutna je kao malav ()