Lista grafickih kartica i overklokovanje.

Da li neko moze da mi pomogne.. oko drajvera za ovu graficku "NVIDIA GeForce 7300 LE"

skinuo sam neki navodno najnoviji drajver sa nvidia sajta.. i sad mi koci kada zumiram fotku u PS .. kada je gledam preko faststone sve secka... bzvz... ako neko zna dobar drajver za ovu grafu neka mi javi...

e ovako imam ovu konfiguraciju asus A8N-E, amd athlon 64 3200+, 1gb DDR i Nvidia 6800GT 256MB ?
dali mogu da klokujem ovu garficku i kako i na koliko ?
Ništa nećeš dobiti klokovanjem jer sada je za nove igre potrebna barem nvidia 9600gt da bi se makar malo uživalo u lepoti savremene grafike igara.Ali je nema na AGP tako da ti ostaje samo radeon 3800serija.A i procesor ti je na ivici :think:da bar imaš 3800+ovako ne vredi ulagati u tu konfiguraciju osim je rasprodati u delove.

Da li neko moze da mi pomogne.. oko drajvera za ovu graficku "NVIDIA GeForce 7300 LE"

skinuo sam neki navodno najnoviji drajver sa nvidia sajta.. i sad mi koci kada zumiram fotku u PS .. kada je gledam preko faststone sve secka... bzvz... ako neko zna dobar drajver za ovu grafu neka mi javi...
idi lepo na sajt guru3d i prati lepo malo koji je drajver i za šta ti treba.

Back