gost 126726
Početnik
- Poruka
- 24
Kupujem novu graficku pa neznam da li je najbolja GF 8500gt za novije igrice ili neka
druga za te pare(1000din gore-dole)
Pisite ako znate
Pisite ako znate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupujem novu graficku pa neznam da li je najbolja GF 8500gt za novije igrice ili neka
Pisite ako znate![]()
3850 etoOggy brate kad si tolko pametan aj kazi sta ti predlazes
Star ti je Drajver za Graficku
Znači morao sam ovo da postujem neverujem da postoji neko tako glup.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/e/e8/Whydoesntthisworkkg2.jpg
Ja sam razmisljao o njoj ,al sam opet otkazao kupovinu nove konfe :SA sta kazete za ovu nVidia-inu karticu 9600? Koji je tu model najbolji za uzeti?
Onaj lik sto je isekao je kralj![]()
A sta kazete za ovu nVidia-inu karticu 9600? Koji je tu model najbolji za uzeti?
nVidia NX 8600 256mb DDR3 TOP definitivno,ali ako imas jos malo da dodas para ,onda uzmi ati 3850 bas kao sto je korisnik2007a rekao...jes da je skuplj,al je i boljaDa li je bolje da uzmem nVidia NX 8600 256mb DDR3 TOP ili nVidia NX 8500 512mb DDR2 ?
Uzmes najjacu AGP, mislim da je 6800...INTERESUJE ME KOJA GRAF. KARTICA JE NAJBOLJA ZA PLOCU A7NX8 I MASINU ATLON 2500+ . HVALA !
Ništa nećeš dobiti klokovanjem jer sada je za nove igre potrebna barem nvidia 9600gt da bi se makar malo uživalo u lepoti savremene grafike igara.Ali je nema na AGP tako da ti ostaje samo radeon 3800serija.A i procesor ti je na ivicie ovako imam ovu konfiguraciju asus A8N-E, amd athlon 64 3200+, 1gb DDR i Nvidia 6800GT 256MB ?
dali mogu da klokujem ovu garficku i kako i na koliko ?
idi lepo na sajt guru3d i prati lepo malo koji je drajver i za šta ti treba.Da li neko moze da mi pomogne.. oko drajvera za ovu graficku "NVIDIA GeForce 7300 LE"
skinuo sam neki navodno najnoviji drajver sa nvidia sajta.. i sad mi koci kada zumiram fotku u PS .. kada je gledam preko faststone sve secka... bzvz... ako neko zna dobar drajver za ovu grafu neka mi javi...