Lista grafickih kartica i overklokovanje.

koja je trenutna cena 8800GTS 512 (240e manje ili vise) ??
kako rade te najace trenutno igrice na njoj tipa CRysis ,moze li da vuce u maksimalne detalje(inace kad kupim graficku sigurno necu igrati taj Crysis ,da li ima zahtevnija igra od nje trenutno,verovatno je vec neka ludilo igra izasla,medal je za mene
najbolja igra za PC )

jedan drug je rekao da je igrao Crysis na max sa 8800Gt 512mb ,koliko je tacno
inace otprilike kolika je razlika u ceni izmenju 880GTS 512 i 8800GT 512 (velika ,ogromna ,pomala?)
poz

klokuj 8800gt i dobijes 8800gts
Klokuj 8800GTS i dobiješ GTXXX. :)

Pitanje je samo da li neko želi da da 60-80 evra razlike (ili već koliko je). Svakako neće dobiti isti procenat performansi, ali nekim ljudima je svaki frejm po sekundi bitan, a GTX je i dalje previše skup. Mislim da se ljudima koji sada kupuju mašinu isplati da uzmu lošiju grafičku i sačekaju jače kartice iz Nvidia serije 9.

kada overklokujes nikada ne mozes da dobijes sledece klasu grafickih ,mozes samo da je malo ubrzas zar ne
Ne govori se o klasi, već o performansama. Kada overclockuješ grafičku možeš da dobiješ performanse koje su uporedive ili iznad onih koje daje bolja grafička. Istina, kada overclockuješ bolju grafičku dobijaš još bolje performanse, ali to nije poenta - poenta je da iz nečeg jeftinog dobiješ performanse nečeg mnogo skupljeg.

Neko je nešto pobrkao, 8800GTS sa 640Mb ima 96 pipeline jedinica, a ne 112 pipeline jedinica. U svakom slučaju stoji da nikako ne treba da kupi ovu karticu, već novi 8800GTS (za iste pare) ili 8800GT (za manje).

ok onda koji je tocna model jer malo kako sam gledao po nekim sajtovima ima nekih GTS verzija 10
poz
klokovanje se iplati da dobijes malo vise od novca kojeg ulazes ,to je tacno!!!!

gledao sam listu graficnkih na tom linku ona verzija 8800 GTX (na 3 mestu se nalazi) koja je cena?? kako sam malo video na google 300e mnogo
poz
koju graficku preporucuje do 250e (da bude nVIDIA)

Back