- Poruka
- 6.108
odličnooo
Dzeksoneli koliko si dugo u linux svetu?
Па први пут сам видео Linux 2014. Чак и иснаталирао Ubuntu на мом школством лаптопу онако на слепо али због игра и због неких других програма који су ми требали за факс нисам могао а и Unity ми беше гадан. Тад сам свашта инсталирао, наравно у VM-у да сам ушао у свет Solaris-a. Највише сам користио Debian кад ми треба Линукс за факс.

Teк од 2019 године је пробуђена је моја љубав према Линуксу кад сам гледао разне Јутубере али највише кад сам открио Gentoo шта све може. И од тада читам...

Poslednja izmena: 

pa linux i jeste za faks za programiranje i za opširan rad
 pa linux i jeste za faks za programiranje i za opširan rad 
  i pazi pored svega toga instal.sam neki anti malver koji danas uvati po nekoliko trojanaca i ostalih malicioznih stvari dok sve to winov i avast antivirus propuste
 i pazi pored svega toga instal.sam neki anti malver koji danas uvati po nekoliko trojanaca i ostalih malicioznih stvari dok sve to winov i avast antivirus propuste  dok na linuxu radio apdejt ne radio sistem funkcioniše regulare
 dok na linuxu radio apdejt ne radio sistem funkcioniše regulare 

jedva ga uradih čak sam i gledao tutorijal na jutubu
 jedva ga uradih čak sam i gledao tutorijal na jutubu dok nisam ukapirao da je to ctrl
 dok nisam ukapirao da je to ctrl 

a ono kad mi se igraju igrice pristupačno mi časkom utaknem u win i eto
 a ono kad mi se igraju igrice pristupačno mi časkom utaknem u win i eto  -koliko puta ne upalim igricu mesecima- probao sam da napravim duel boot ali iako sam gledao postupak zaglavilo je negde i tako ostalo mislim ko ga hebe
-koliko puta ne upalim igricu mesecima- probao sam da napravim duel boot ali iako sam gledao postupak zaglavilo je negde i tako ostalo mislim ko ga hebe