LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene uopshte ne cudi sto drugi imaju takvo negativno misljenje o LPu. Upravo slusham "Roots Bloody Roots" i kad pomislim na bilo koju pesmu od LPa...opet mi se ne slusha LP.

Jos nesto, imam druga koji slusha Britney Spears, Ushera, Sarah Conor i Linkin Park. Jel vam to govori o necemu? :x

Pre tri godine sam ih aktivno slushao... Dobra vremena su to bila. Mada i sad imam sve albume. No, ono o chemu beshe rech. Ceo problem je u klasichnom prisvajanju benda koji otkrijesh dok se josh nije probio (ni malo) pa ti je onda krivo kad se svi naloze. Ako uzmem da ih gledam sa objektivne strane, kao tada, onda su odlichan bend. Imaju svoju dozu unikatnosti. Zanimljiv sklop vokalista, gitarista zasija na momenta (a place for my head, don't stay pred sam kraj npr). Delovi tekstova sa hybrid theory znaju da osvoje (kad si mlad valjda).
Veliki deo istih sam posvetio svojoj tadashnjoj dragoj. Onda su se pojavili sa spotom "one step closer" i malo sam izmenio stav. Pojava im je gay. I sada kad sve sumiram, dolazim do zakljuchka da su tinejdzerski bend, a ja vishe nisam tinejdzer.
Mada ih ponekad pustim da se potsetim kako mi je lepo bilo.

Zee end.

AAA OKKK :wink:
Pa ja mislim da i jeste stvar u tome sto smo mi teenageri a ti vise nisi-jer se vecinom teenageri prepoznaju u njihovim pjesmama, je l da?
I sam kazes da si ih slusao kao teenager, tako da je valjda to to...
Ma ja stvarno ne mogu da kazem za sebe da sam se nalozila na njih cim je izasao spot za OSC... Hocete li iskreno? Pomislila sam (kad sam vidjela spot) ''Koji su ovo divljaci''... tako nesto... ali dobro, nemojte da me krivite, pa tada sam bila jos dosta mala... 11 godina, tako nesto... niti sam znala dobro engleski niti sam imala POJMA sta je dobra muzika... :( Dakle na njih sam se ''nalozila'' tek nedavno (u stvari ne bas tako nedavno, ne mogu da odredim tacno kad) ali ipak posle objavljivanja Hybrid Theory-a...
Ali dobro, eto sad sam LOOODAAA za LP-om i zato mi oprostite sto ja ''malo'' prenaglim kada neko kaze nesto o njima, a da to ne sadrzi rijeci ''fenomenalno... genijalno... najbolje'' :D
Ma, eto, sta jos da vam kazem... ko zna hocu li ja (isto kao Vision) slusati LP kada vise ne budem klinka, ali sada ih obozavam i zelim da vjerujem da ce tako biti i posle... dakle, ono ''uzivati u trenutku'', nego da ne filozofiram i ne smaram vise. Pozzz

a ja bas nesto mislim da ce oni da ostanu dio mene jer slusam ih jako dugo i nije mi bitno koji kako izgleda vec koliko mi prija ta muzika..
moj tata je slusao Stones-e i Deep Purple i tako te stvari i dan danas ih slusa,nebitno sto je proslo toliko vremena.. slusao je i Beatles-e nekad pa ih sad ne mrzi kao onaj lik LP..
ja sebe zamisljam u kuhinji za nekoliko godina kako pravim rucak i usput slusam neki od Lp albuma :lol:
sta da vam kazem? to je jace od mene :lol:

Ma znam... LP ce UVIJEK ostati dio svih nas LP fanova... nego sam mislila ko zna hocemo li ih AKTIVNO slusati i kada ne budemo teenageri... NARAVNO da cu ih uvijek SLUSATI, ali koliko... to je pitanje... da li ce biti isto kao danas, nemam pojma... ali za LP ce naravno UVIJE biti mjesta...

E, ljudi, JA NE MOGU VISE!!!

Sa mnom u razred ide jedan decko sto je zaludjen Nirvanom i Gunsima. Skroooz je OK decko, OK mi je drug i sve... ali ima UZASNO misljenje o LP-u-kaze da su oni cista komercijala, da su im textovi glupavi, da imaju DJ-a sto ni jedan band ne bi smio da dozvoli ako ne zeli da ih smatraju komercijalom, i kaze da Chazz uopste nema glasa i da mu malo fali pa da mu krv krene iz usta, toliko se napreze dok pjeva.
Znam je da cete vi pomisliti-''Pa sta te boli uvo za njegovu pricu'' i sve, i mene je zaista BAS BRIGA sta on misli o LP-u, uopste me je ubijek i bilo bas briga za misljenje drugih ljudi o bilo cemu, osim ako ih zasta nisam cijenila i samim tim i njihovo misljenje.
Ali, eto, danas sam otisla na chat i bzv srela jednu curu koja je takodje zaludjena Nirvanom, i ona mi je ponoo pocela tu nesto lupetati kako je LP komercijala, kako je Chazz i svi slicni njemu nerviraju i kako su im lyricsi skrooz glupi, kao procitala ih je nekoliko i odmah bacila jer su joj se smucili.
Prosto me sve to NERVIRA-ja sam vrlo smirena osoba (skroooz sam mrtva-'ladna dok mi ne pukne film, a onda nastane haos) i umijem da isooliram sve te price o LP-u, ali naravno da cu da priznam da me to malo po malo sve vise zivcira... zato sto se sve skupilo... samo slusam i slusam kako su oni bez veze... I zbog toga izloodih.
Jos kazu da su im pjesme pjevljive, da se svakome dopadnu kada ih prvi put cuju, i da su zato komercijalne-cekajte, zar pjevljive pjesme ne mogu da budu KVALITETNE???
Prosto ne znam sta da radim!!!
Evo, i na ovome forumu sam se naslusala svega i svacega o LP-u.
ZASTO NAS NE OSTAVE NA MIRU I NE PUSTE SVAKOGA DA SLUSA STA HOCE???
Neka slobodno kazu svoje misljenje, ma kakvo ono bilo, ali neka ne pljuju po njima!!!
Ne znam, stvarno ne znam...
Kako se vi nosite sa svim tim??? Je l i kod vas takva situacija?
Mislim da ja sve to malo ozbiljnije shvatam zato sto ne poznajem nikoga ko je LP fan kao ja---tako da moram sama sve to da podnosim.
Ne pokusavam da napravim od sebe sad neku mucenicu, nego jednostavno pokusavam da ukapiram kako moze vladati TOLIKO NERAZUMIJEVANJE za jednu grupu???

P. S. eee, narode, izvinite zbog smaranja :oops:

Pazi Helena,

i ja sam nekada bio zaludjen LPom kao i vi ali sam cuo jos dosta grupa i uvideo da LP nije najbolji. Pevaci iz ostalih grupa sa lakocom pevaju dok se Chester muci k'o 'ne daj boze' i ne ide mu nesto. Upravu je taj tvoj drug. LP je postao zesca komercijala. Pitas se zasto svi toliko pljuju LP? Zato sto ste vi stvarno preterali sa LPom. Uredu je da kazete da su oni za vas najbolji i slicno. Ali da su oni najbolji uopste? E tu gresite. LP ima bezvezne textove, mislim meni nisu nista posebno. Chester peva ko zena, Mike nema pojma da repuje. Jos kad se tu doda slab zvuk gitara i bubnjeva, onda dobijete LP. Jos je Chester poceo da se ponasa kao da je on Bog. Sta sad on s*** kako mrzi Freda, Good Charlotte i ko zna koga jos. Sto to nije rekao na pocetku njihove karijere?

To su samo neki od razloga zasto vise ne volim LP, a i zasto ga neki nikad nisu ni voleli.

ovako....dovoljno sam trpio gluposti...
prvo se obracan fonovim lp-a...ne mozete u svakoj situaciji ici srcem, morate ponekad ohladiti glavu, i dobro razmisliti o cemu pricate. Inace, posto na forumu ne vidim moje starije sagovornike, moracu ponovo da se predstavim...verovatno sam najveci fan lp na ovom forumu, ali to ne znaci da moram slepo da volim sve sto oni izdaju...itekako sam kritican...ali zato ih volim vise...
1. stvar...nikada ne mozete tvrditi da je LP bolji bend od gansa ili nirvane, jer jednostavno nije...specificnost linkin parka je da je bukvalno svaka pesma koju su izdali odlicna, ali njihov problem je sto jos uvek nisu napravili legendarnu pesmu kojih na pretek imaju pomenuta dva benda...za nas su one legendarne, ali to u stvari nisu (milim na LP)
2. Svaki bend koji je lansirao MTV mora da sadrzi dozu komercijalnosti. nedavno me je iznervirala ova stvar sa Breaking the habit karticama (upuceni znaju o cemu pricam, naime sakupis valjda 6 komada i dobijes pravo na neki bonus track, ili sta vec) mislim, kakve su to igrice??? Imaju tako svojih bagova koji mi se ne svidjaju...ali isto tako ne treba zaboraviti da je i Nirvanu lansirao MTV da bi kontrolisao tadasnju omladinu...oni su vremenom izrasli iz tog okvira, ali se Kurt toga nikada nije oslobodio...jedan od razloga sto se ubio...ali nije on tema...
3.Smatram da su glupa poredjenja Chestera i freda...nikada nisam slusao limp bizkit, ali uz duzno postovanje svacijeg ukusa, iole pametna osoba mora da zakljuci da Linkin park mnogo bolja grupa od Limp Bizkita...njihovo vreme je proslo...
4.Nikako ne smete reci da su tekstovi lp losi, kao i pesme...njihove pesme su napravljene da traju, zato se moj Hybrid Theory cd izlizao od konstatnog 3 godine slusanja, pa sam morao da kupim novi...tekstovi govore o teskim trenucima, punim besa, pronalazenju sebe...stvari koje moce ljude u rasponu od 14-20 godina...ja se nalazim na sredini tog perioda, sada zivim za to, ali stvarno ne mogu da tvrdim da ce me to zanimati za 5 godina...
5.Svaki bend moze da se iskritikuje...voleo bih da cujem bendove ovih ljudi koji pljuju lp.
6.Jos jednom kazem, najveci sam fan LP, ali ne mozete svuda ici srcem....
nemojte da vas mrzi da ovo citate

Ne, cekaj, ja nisam rekla da drugima MORA da se svidja LP-rekla sam sa mi ne smeta da kazu svoje misljenje (pa makar mi rekli da je LP ocajna grupa) ali NEKA IH NE PLJUJU-dakle neka ih ne psuju i neka ne pricaju svakakve gadosti o njima. Ja eto kazem recimo: ''Ne slusam Gunse, ne svidja mi se to i to kod njih'', ali ne kazem: ''Pi, Gunsi su kreteni i samo debili mogu da ih slusaju, muzika im je sr***'' ili nesto slicno! Eto TO meni smeta-neka slobodno kazu ''Ne podnosim LP'', ali neka ne govore ''AAA to su najveci pacenici, pogledaj Chestera kakav je kreten, pogledaj Mikea kakav ej ko majmun''... ili tako nesto...

Onda problem lezi u odredjenim osobama koje ne umeju da objasne zasto mrze njihovu muziku. Ako ih neko pljuje onako kako si navela, pitaj ih zasto su toliki seljaci, pacenici itd. Ako ti tad objasne zasto im se ne svidjau onda ih moras trpeti ako oces da obracas paznju na to sta svi mislie o LPu. A ako neces to da trpis onda ne obracaj paznju na to sta drugi misle o LPu.

dkole:
ovako....dovoljno sam trpio gluposti...
prvo se obracan fonovim lp-a...ne mozete u svakoj situaciji ici srcem, morate ponekad ohladiti glavu, i dobro razmisliti o cemu pricate. Inace, posto na forumu ne vidim moje starije sagovornike, moracu ponovo da se predstavim...verovatno sam najveci fan lp na ovom forumu, ali to ne znaci da moram slepo da volim sve sto oni izdaju...itekako sam kritican...ali zato ih volim vise...
1. stvar...nikada ne mozete tvrditi da je LP bolji bend od gansa ili nirvane, jer jednostavno nije...specificnost linkin parka je da je bukvalno svaka pesma koju su izdali odlicna, ali njihov problem je sto jos uvek nisu napravili legendarnu pesmu kojih na pretek imaju pomenuta dva benda...za nas su one legendarne, ali to u stvari nisu (milim na LP)
2. Svaki bend koji je lansirao MTV mora da sadrzi dozu komercijalnosti. nedavno me je iznervirala ova stvar sa Breaking the habit karticama (upuceni znaju o cemu pricam, naime sakupis valjda 6 komada i dobijes pravo na neki bonus track, ili sta vec) mislim, kakve su to igrice??? Imaju tako svojih bagova koji mi se ne svidjaju...ali isto tako ne treba zaboraviti da je i Nirvanu lansirao MTV da bi kontrolisao tadasnju omladinu...oni su vremenom izrasli iz tog okvira, ali se Kurt toga nikada nije oslobodio...jedan od razloga sto se ubio...ali nije on tema...
3.Smatram da su glupa poredjenja Chestera i freda...nikada nisam slusao limp bizkit, ali uz duzno postovanje svacijeg ukusa, iole pametna osoba mora da zakljuci da Linkin park mnogo bolja grupa od Limp Bizkita...njihovo vreme je proslo...
4.Nikako ne smete reci da su tekstovi lp losi, kao i pesme...njihove pesme su napravljene da traju, zato se moj Hybrid Theory cd izlizao od konstatnog 3 godine slusanja, pa sam morao da kupim novi...tekstovi govore o teskim trenucima, punim besa, pronalazenju sebe...stvari koje moce ljude u rasponu od 14-20 godina...ja se nalazim na sredini tog perioda, sada zivim za to, ali stvarno ne mogu da tvrdim da ce me to zanimati za 5 godina...
5.Svaki bend moze da se iskritikuje...voleo bih da cujem bendove ovih ljudi koji pljuju lp.
6.Jos jednom kazem, najveci sam fan LP, ali ne mozete svuda ici srcem....
nemojte da vas mrzi da ovo citate
evo...potpuno se slazem.... (8

ovako... sto se nekih stvari tice imate pravo ali ste se negdje jako jako zeznuli da znate!
prvo- Chaz ne umire dok pjeva... ono je njegov glas, poslusajte neki od Live-ova,npr Live In Texas pa cete da vidite kako ima izuzetno dobar glas...
drugo- Mike-ovo rapovanje... sta mu fali? tu nije bitno koliko brzo on izgovara neke rijeci vec znacenje i funkcija onoga o cemu pjeva,a vjerujte da su textovi kvalitetni...
trece- ovaj cobra kaze da ih ne pljuje? hmm... :roll: da li je ba tako?
ja nisam rekla da sam slijepi fan ali da ih smatram najboljima to stoji.. jer za mene jesu takvi... jer sebe pronalazim u pjesmama... jer me smiruju... i Chazov glas i Bradova gitara i Robovi bubnjevi..
sem toga, ne mogu se oni jos porediti sa vjecnim zvijezdama poput Gunsa ili Led Zeppelina ili AC/DCa ili ne znam ti ni ja vec koga... prvo zato sto to nije ista muzika... svi oni se razlikuju po necemu... pogotovo LP od svih njih jer je iz nekog drugog perioda... i prepoznatljivi su po necemu drugom... ne mozete reci da ne valjaju zato sto imaju DJa i Mikea koji rapuje... po tome su prepoznatljivi i drugaciji.. i sve zajedno kako su ukomponovali zvuci jako dobro...
A KO TO KAZE DA JE NAJVECI LP FAN NA FORUMU???? samo da znas da je to jako neistinito i molim te da se ne predstavljas kao najveci njihov fan vise jer to nisi! ipak se malo osvrni oko sebe... sorry ali tako je... svi ih mi volimo na svoj nacin i za svakog od nas se cini kao da smo mi licno najveci njihovi obozavaoci ali jedno znam - ti sigurno nisi najveci! bez uvrede! nisam rekla ni da sam ja ali znam samo da ti nisi!
Linkin Park i objektivno i subjektivno nije losa grupa i bez obzira na reklamiranje i MTV gluposti ne trebate da pricate gadosti o njima jer to oni ne zasluzuju!
zar se niste nekad nasli u nekoj muzici,necemu sto vam odgovara ma kakvog ste raspolozenja? zar niste nasli nesto sto vam na neki cudan nacin da neku snagu da se ne osvcete na glupe provokacije ili na probleme koji su oko vas? za neke su to pjesme poput starih dobrih od ovih gore navedenih bendova a za neke je to LP.. bilo bi glupo da svi ljudi svijeta vole iste stvari!
ove grupe su evergreen i njihovi hitovi ce se slusati i kad nas cak ne bude jer je to kvalitetna muzika sa odlicnim tekstovima ali ja vjerujem da LP i sada ima dovoljno dobrih pjesama koje bi mogle da udju u ''istoriju'' ili ce da naprave takve..
neki ljudi npr misle da je KoRn izumrla grupa! ima puno ljudi sa takvim misljenjem! ali to ustvari nije istina! ma to je daleko od istine! KoRn zivi u nasim srcima.. oni su zaista bili jedinstveni.. i muzika (mada neki ljudi ne mogu da shvate poentu stihova njihovih pjesama) i Johnov glas je unikatan.. kao sto KoRn jos zivi tako i Nirvana ali nemojte da zanemarite da Lp postoji i mnogo dobre muzike je iza njih i pred njima tako da mislim da ne bi trebali toliko da ih mrzite..
think about that...
:wink:

Pa Mike-ovo repovanje SVAKAKO valja. Ne mozete ga uporedjivati sa rapperima-crncima, jer to je nesto sasvim drugacije... A i LP nije rapp, tako da je i Mike u svakoj pjesmi dodao nesto svoje... svakako drugacije ali, po mom misljenju, ne i nekvalitetno.

Back