LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jelena_milunovic:
CobRa-SiC-:
Ma "Meteoru" bolje da nisu ni izdavali. :wink:
Zasto da bolje nisu ni izdavali.To je smesno. :D Ja sliusam rep ali vala i oni su super.Nemoj da mi neko nesto lose govori o njima. :twisted: Zar se neslazete. :wink:

Ja kad sam cuo "HT" potpuno sam odlepio za LP-om, ali kad su izdali "Meteoru" potpuno sam se razocarao. Bolji je "Under Atack" nego "Meteora". Sad mi je LP bezveze. :(

dkole:
e, ajd daj mi detaljna uputstva kako da se uclanim, glup sam, a yaista bih to voleo.....
Idi na forum, pa gore klikni na onu malu ikonicu register
Uneses nick i e-mail, pa ti valda dodje potvrda (na e-mail) da aktiviras registraciju.
Ja budala stavio jedan svoj drugi e-mail, koji trenutno ne mogu da proverim......moracu se sutra uclaniti.

i meni se site svidja,jako je dobar ali ste mogli jos puno toga da dodate... ja imam toliko ideja..i materijala.. planirala sam da drug i ja uradimo takav slican za BiH ali nazalost nemamo dovoljno vremena za to... :cry: stavili bismo sve spotove (+ one sa turneja) i mp3 muziku i svasta nesto za download ali ... nema se vremena :( :( :( nemoj da cujem jos nekoga ko lose prica o Meteori! jasno je da je HT vecini ljudi bolji jer je zivahniji ali Meteora je zakon isto tako! vidjecete kad izadje sljedeci album!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: haha!

Eee, u pravu si za Meteoru. Ona i HT se ne mogu uporedjivati, svaki album je poseban na svoj nacin. HT je melodicniji, ali i na Meteori i lyricsi i muzika su fenomenalni!!! Cula sam dosta puta kako kazu da LP nikada vise nece napraviti album poput HT-a. A to je samo zato jer nisu preslusali Meteoru kako treba. Ti ''fanovi'' LP-a vole samo HT, i to zato sto ima dopadljivu melodiju na prvo slusanje, a vjerovatno se na luricse nisu ni osvrnuli. Ma, ne trebamo obracati paznju na takve-ne treba nam neko sa strane da nas ubjedjuje sta je dobra muzika i sta treba da slusamo!!!

helena_LP-freak:
Eee, u pravu si za Meteoru. Ona i HT se ne mogu uporedjivati, svaki album je poseban na svoj nacin. HT je melodicniji, ali i na Meteori i lyricsi i muzika su fenomenalni!!! Cula sam dosta puta kako kazu da LP nikada vise nece napraviti album poput HT-a. A to je samo zato jer nisu preslusali Meteoru kako treba. Ti ''fanovi'' LP-a vole samo HT, i to zato sto ima dopadljivu melodiju na prvo slusanje, a vjerovatno se na luricse nisu ni osvrnuli. Ma, ne trebamo obracati paznju na takve-ne treba nam neko sa strane da nas ubjedjuje sta je dobra muzika i sta treba da slusamo!!!

E 'ajde mi molimte reci sta sam ja sve cuo od LPa i koliko ih volim posto ja to ne znam! :evil: Neko je ovde pitao da li je neko cuo za "My December" a ja tu pesmu znam napamet vec dve godine, a to vazi i za "Carosuel" jer je ovde neko pitao i za tu pesmu. :evil: :evil:

Eee, lakse malo, decko... Niko ovde tebe ne napada, a evo tek sam danas procitala onaj tvoj post ''Ma bolje da Meteoru nisu ni izdavali'', tako nesto si napisao. Ja sam samo komentarisala Dacin post, gdje je rekla da nepricaju lose o Meteori... Da sam htjela da se okomim na tebe, citirala bih tvoj post... Zato nemoj tako :x Ja i dalje ostajem pri misljenju da su Meteora i HT jednako dobri, mada, naravno, mi kao fanovi LP-a ne moramo slijepo da ih volimo i da obozavamo svaku stvar koji oni snime, jer bismo se tako samo zaglupljivali... Ako nam se nesto ne svidja, to treba i da kazemo, a ne da pricamo da obozavamo neku njihovu pjesmu iako mislimo da je bez veze. Ja sam samo iznijela svoje misljenje-i pri njemu i ostajem. Uostalom, za to forum i sluzi, zar ne...?
P. S. Bez ljutnje :wink:

uuuu ebote,bas dugo nisam gledala sta ste sve pisali.. bas ste bili vrijedni hehe
MTV Cribs... daaaaavno sam to nabavila.. zakon je! :)
ima stvari kojim sam se bas smijala.. :) morate to nabaviti,super je stvarno!
ja sam juce gledala i drugi dio DVD-a Making Of Meteora... kako je dobrooo... mmmm
e,dosta rasprave oko albuma,koji je bolji i koji ne valja... mislim,ako neko izrazito ne voli NISTA sa Meteore onda taj ne voli ni LP nego samo jedan njihov album,a to je... hm... skoro nista.. kao sto ja ''slusam'' SlipKnot a imam samo zadnji album.. al bar se ne hvalim kako sam njihov ''fan''...
ma,necemo o tome :wink:
Samo me nesto sad zanima... Kakve je vasa reakcija bila kad ste prvi put gledali spot za Numb?
Ja sam gledala premijeru na Vivi...
Ono,sopt pocinje,sve super,sve divno,krasno.. ali kad se Chester pojavljuje... ostala sam sokirana.. skamenila se... znate da je tada bio ono strasno bolestan... kad sam ga vidjela... kako stoji... jedva... kako je sav bio umoran,iscrpljen,vidjelo se na njemu da je poluziv koliko je lose bio... plakala sam ko da mi se desilo,ma ne znam ni ja sta... sva sam se tresla koliko me je to pogodilo... vristala sam ko da on moze da me cuje na njega sto je tako glup i ide na turneje i snima spotove onako bolestan... nije to vazno pravim fanovima da se ne odgodi neki koncert za koji oni mozda imaju karte nego da on ozdravi ma koilko to dugo trajalo... jer nema koncerata ako nema Chestera... pa,svima nama je to uvijek najvaznije... samo da ozdravi a sve ostalo ce polako kasnije da dodje... sta da mu je bilo jos gore i losije zbog tih turneja glupih na koje je on isao da bi usrecio fanove.. pa mi smo najsrecniji kad imamo njih,odnosno njega a koncerata i albuma ce biti jos mnogo mnogo... pa kad je tako bolestan pao sa bine u nesvjest i slomio ruku... uh,ne smijem ni da se prisjecam.. grr :cry: :cry: :cry: :( vazno da je sada ok... luckast kao i uvijek :)
hehe a kako mu dobro stoji ona frizura koju je imao na Live In Texas-u... mmmm :) hehe
joj,tako zelim da sto prije izadje novi album,ali nema njega jos najmanje dvije godine... buaaa :(
i jos nesto.. ako je jos neko gledao Making Of Meteora (ne samo onaj graficki dio nego i kako su pisali pjesme,tekstove i muziku,sve) da mi kaze ako zna koju pjesmu ono Chaz pjeva u Mikeovom studiju...nesto ide kao ''just check it out,remember'' samo to i kaze (valjda sam potrefila rijeci hehe) eto... bye
PoZzZzZz od Darije :*

Back