LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Numb-sve......a najvise volim ono pred kraj... And I.. know I may end up failing too
But I know You were just like me with someone disappointed in you......isto sto i lp_rox_girl rece

In the End-sve ........

One step closer-pocetak i shut up when i talking to you.....

Place for my head-I'm sick of the tension
Sick of the hunger
Sick of you acting like I owe you this
Find another place to feed your greed
While I find a place to rest

Qwerty-muzika na pocetku.....i refren

What i've done- For what I've done
I start again
and whatever pain may come
today this ends
Im forgiving what I've done....ovaj mi najbolji deo

With you-No, no matter how far we've come ... I can't wait to see tomorrow ...inace cela pesma je dobra al ovaj deo najvise volim

Faint-refren i muzika .....

Breaking the habbit- I'll paint it on the walls
Cuz I'm the one that falls
I'll never fight again
and this is how it ends....obozavam da cujem ovaj deo....

Easier to run- Just washing it aside
All of the helplessness inside
Pretending I don't feel misplaced
It's so much simpler than change

ima jos toga al mrzi me da pisem u glavnom slazem se sa neandertalcom za forgotten papercut,lying from you,pushing me away i jos neke

Ma sve od njih slusam i volim zakon su.....nema deo iz njihove neke pesme koji ne volim....

Cuo sam ja, nije losa pesma, ali pocetak malo smara. A ti, Jel si je cula?
Ja imam sve pesme osim In Pieces, a i nju sad skidam s neta.
Nego da vas pitam sve nesto, imam Linkin Park - Dust In The Wind (Kansas cover) i ne znam jel to stvarno Linkin Park jer mi glas ne lici na Chesterov? Sta znate o voj pesmi?

Kako vam se cine pesme sa MTM-a, evo sad su jada ih ocenim
Wake - solidan intro i definitivno najbolji instrumental Linkin Park (mada se cuje neko Chesterovo vristanje u pozadini) ocena 3/5
Given Up - nije losa pesma, malo podseca na Punk. Nije me zadivila, osim kad je Chester neverovatno zadrzao glas kad je vrista:"Put Me Out Of My ******* MiseRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!" 3/5
Leave Out All The Rest(When My Time Comes) - Jedna od svetlijih tacaka na albuma, prelepa pesma i sjajan text. Veoma je catchy i brzo se nauci text 5/5
Bleed It Out - veoma dobar intro i solidno repovanje, ali mi se refren ne svidja. 3/5
Shadow Of The Day - veoma lepa pesma koju mogu da svrstam u balade, dobar refren, ali joj nedostaje nesto da bi bila vrhunska pesma, a to je instrumentalni deo. Muzika koja prati Chestera je veoma losa 4/5
What I've Done - Mozda i najbolje ostvarenje na ovom albumu 5/5
Hands Held High - Fenomelna pesma i moj licni favorit na albumu (mada se vidi da fali Chester koga uopste nema na pesmi). Text je sjajan i veoma dirljiv, a najbolje je kad Mike peva na kraju. 5/5
No More Sorrow - jedna od pesama koje podsecaju na stari LP bar malo i jedna od boljih pesama. Chester sjajno peva celu pesmu, pogotovu refren 4/5
Valentine's Day - prava balada, mada nije nesto po mom ukusu jer strofe i refren nisu lepo definisane. 3/5
In Between - druga balada, jeste da je Mike peva, ali je bolja od predhodne. 4/5
In Pieces - jedna veoma cudna pesma, ima neki cudan bit na pocetku koji prerasta u rock pesmu. Refren je veoma dobar, a Bradov solo na gitari je veoma dobar i pesma je jedna od boljih.4/5
The Little Things Give You Away - Fenomenalna pesma i muzicki njihovo najvece ostvarenje. Mana je sto refren nije dovoljno ubedljiv i previse je slab, ali Bradov solo koji je jos bolji od prethodnog izvlaci pesmu i stvarno je prelepo slusati ga. 5/5

Do sada sam čula samo In Between - sviđa mi se,samo mi je jako neobično što Mike peva, i Shadow Of The Day - slažem se sa Neandertalcem,muzika nije baš nešto,inače je pesma ok.
I What I've Done naravno - ta pesma mi se baš dopada. Savršena ravnoteža između starog i novog LP-a.
Ostalo kad poslušam,javljam se ;)

Cao svima!Od skoro sam postala veliki fan Linkin Parka i zelela bih da vam se pridruzim.Nabavila sam sve njihove pesme i spotove i mogu vam reci da sam odusevljena,totalno.Textovi pesama razbijaju,kao i Chesterov glas koji je savrsen.

E ljudi cula sam pesmu pre neki dan ali nisam imala prilike da vam se pohvalim...Pesma je strava i mnogo mi se svidja...bas je u njihovom stilu,nisu se puno promenili...spot je strava pogotovo kad se prikaze onaj narkoman...nabavila sam i spot i super je snimak...

Spot za What I've Done,pri kraju se na blic prikaže neki momak kako se drogira...
Meni je najbolji deo spota kada prikazuju neke antičke građevine i dostignuća, pa onda odjednom prikažu ogromne fabrike i sve ostale odvratne stvari koje danas zagađuju svet...čisto da se vidi koliko smo "napredovali"...

e na to sam i mislila,taj deo spota.ovaj trenutak cekam jos od daaavno....pa kad su rekli da izlazi pocetkom 2007...pa da je tek u maju...i ovi srbi nemaju novi album,ja bila u gradu da kupim i nema kad ih nisam zadavila,internet mi crko,ne mogu da skidam,bas su bezveze...

Ja Live In Texas imam odavno...i odgledala sam ga jedno zilion puta :D
E da, konačno sam nabavila nekoliko pesama sa novog albuma.
Najviše mi se za sada sviđaju In Pieces i Bleed It Out...onda Qwerty (nisam sigurna da li je ona uključena u ovaj album), i What I've Done.
Da li zna neko koji će možda biti sledeći singl?
I mišljenja o Minutes To Midnight? Meni ima zanimljivih pesama, ali kada gledam ceo album, mislim da su im Hybrid Theory i Meteora ipak neprevaziđeni... :D

naravno hybrid theory i meteora najjaci...iz minutes to midnight volim valentines day,hands held high
qwerty,in beetwen,in pieces,leave out all the rest,no roads left..a u jbte sve skoro sam nabrojala sada...ma uglavnom OK su mi sve ove pesme njih najvise slusam......a el ste culi given up?

Linkin Park In Pieces Lyrics

Telling me to go,
But hands beg me to stay.
Your lips say that you love,
Your eyes say that you hate.

There's truth in your lies,
Doubt in your faith.
What you build you lay to waste.
Doubt in your faith.
All I've got's what you didn't take.

So I, I won't be the one,
Be the one to leave this,
In pieces.
And you, you will be alone,
Alone with all your secrets,
And regrets.
Don't lie.

You promise me the sky,
Then toss me like a stone.
You wrap me in your arms,
And chill me to the bone.

Doubt in your faith.
All I've got's what you didn't take.

In pieces.
And regrets.
Don't lie.

[Guitar solo]

In pieces.
And regrets.
Don't lie.

aleksandra_93:
naravno hybrid theory i meteora najjaci...iz minutes to midnight volim valentines day,hands held high
qwerty,in beetwen,in pieces,leave out all the rest,no roads left..a u jbte sve skoro sam nabrojala sada...ma uglavnom OK su mi sve ove pesme njih najvise slusam......a el ste culi given up?
Jesam. I to je jedna od najjačih! :D
Samo što ne mogu da je prebacim sa CDa, skroz je uništen ;P
Drugarica mi je narezala sve što je skinula sa neta, a što bi trebalo da je sa novog albuma.
Problem je u tome što od svake pesme ima nekoliko verzija - neke su pod pogrešnim imenom, neke su njihove stare pod novim imenom, a neke čak nisu LP. Pa sad moram da jurim textove po netu i upoređujem...Nikako da se nakanim to da uradim ;P

Back