lp_rox_girl
Primećen član
- Poruka
- 572
NopeNeandertalac:ajde ozivite
je ste gledali koncert na rock am ringu
Nisam ni znala da ima. Jedino ako su prenosili na MTV Adriji? (mada se ne sećam kada sam zadnji put upalila MTV da slušam...)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NopeNeandertalac:ajde ozivite
je ste gledali koncert na rock am ringu
Nisam ni znala da ima. Jedino ako su prenosili na MTV Adriji? (mada se ne sećam kada sam zadnji put upalila MTV da slušam...)
cuo, slusao nije losaaleksandra_93:a el ste culi given up?

Bllade:evo da se i ja malo pridruzim ovoj temislusam LP i super su 8)
edit![]()
![]()

Pa recimo Given Up, No More Sorrow, Qwerty (dobro,ta nije u sklopu novog albuma,izbacena je nesto ranije kao podsecanje na povratak LPa), In Pieces i mozda jos neke su slicne starom Linkinu.Dosed-by-charlie:e ljudi i ja bi da vam napisem nesto!evo komp mi je ponovo bio u kvaru i sad opet radi...procitala sam vasu raniju prepisku i ne mogu puno da komentarisem jer jos uvek nisam preslusala ceo novi album,ali se ne slazem sa ljudima koji govore "novi i stari linkin park" oni su isti,isti sastav,muziku kao sto rekoh nisam jos preslusala ali po onome sto sam cula,nema neke razlike...i da,mnooogo mi je drago sto ima ljudi koji toliko vole linkin park!!!slusam ih jos od davno i uvek su mi se dopadali!!!ali chester mi malo izgleda drugacije,sad mi deluje kao neki metalac.....ne znam....volela bih da mi neko malo pojasni njegov novi look!

lp_rox_girl:Shadow Of The Day - uopste ne zvuci kao LP.
al bas nekako....ko da su snimali na sahrani 
aleksandra_93:minutes to midnight sad vise ko rock zvuci...

ovo sto svira lp sada ne lici ni na sta!!! pokusavaju da budu sve a nista nisu postigli!!!aleksandra_93:minutes to midnight sad vise ko rock zvuci...al dobro je i to
hybrid theory mi je najbolji album
shadow of the day mi se ne svidja

Kao prvo, solista ne repuje, samo reper soluje.SoldierOfShadow:ovo sto svira lp sada ne lici ni na sta!!! pokusavaju da budu sve a nista nisu postigli!!!
oce da solista repuje reper peva a to tako ne ide!!! hybrid theori jeste dobar album ali sa M2M su upropastili sve