LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smesan izmecarski bend....
Mike Patton je jedini legitimni kralj te vrste alternativne! :)
zzbogom!...
(p.s.u razvoju urbane inteligencije niste se makli dalje od obdanista.. skupa s tim vasim idolima.) ;)

oni su jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako daleko od heavy metala samo da kazem... uh da jes' linkin park sluso sam ih...bese jako davno imaju neke dobre pesme...recimo papercut ili one step closer...ALI sigurno nisu heavy metal...

01.Wake
02.Given Up
03.Leave Out All The Rest
04.Bleed It Out
05.Shadow Of The Day
06.What I've Done
07.Hands Held High
08.No More Sorrow
09.Valentine's Day
10.In Between
11.In Pieces
12.The Little Things Give You Away
+bonus:No Roads Left

;)))

Наступали су на 24часовном концерту LIVE EARTH у суботу у Токију нешто око поднева по нашем времену. Свирали су Numb, Breaking the habit, In the end, One step closer и још једну песму не мог да се сетим шта беше рече коментатор јер сам одгледао од Numb-а. По мени су одлични уживо а нарочито ме је одушевило извођење One step closer. Просто савршено. Волео бих кад би следеће године дошли у Србију можда на Егзит као што је било прича за ову годину или можда у Инђију хехе.

aleksandra_93:
u pa odakle meni pesma qwerty.....nisam ni videla tu listu
mislila sam da je qwerty sa novog albuma
jaoj
Imam je i ja, ali nije sa novog albuma. Napisana je na brzaka i više iz zezanja nego ozbiljno. Međutim, ispala je super i bila je odlično prihvaćena na nekolicini koncerata na kojima su je odsvirali, pa su je snimili i našla se na netu pre izlaska MTM, nešto kao reklama za predstojeći album.
Tako nekako ide priča.... :mrgreen:

It was premiered in August 2006 during shows in the Summer Sonic festival in Japan. On a setlist for the shows it was labelled as "QWERTY". A studio demo version has sinced been released as a track on Linkin Park Underground 6.0 CD, along with a live recording from Summer Sonic. The song is notable for having a more complex guitar riff than Linkin Park usually uses.

Evo...

Дафмен3:
Наступали су на 24часовном концерту LIVE EARTH у суботу у Токију нешто око поднева по нашем времену.
Baš mi je danas rekao drug. Nisam ni znala za to,a ne bih ni mogla da gledam pošto nisam bila kod kuće u subotu... :'(
Дафмен3:
Волео бих кад би следеће године дошли у Србију можда на Егзит.
Amin... :D

Btw, uglavnom ih hvale svi koji su ih čuli uživo. Nažalost, ja to ne mogu da kažem iz prve ruke... ;)

kao mlada fuxa u razvoju,u startu si mogla potraziti tvrdju stvar, umesto sto se zamlacujes mlitavim imatacijama prave muske-emotivne inteligencije...ali izgleda da ,kao i vecina tvojih `pametnih i osecajnih` vrsnjakinja, nisi spremna pravu stvar... Steta,jer konacno bi imala o cemu da pises...BYE!... :evil:

Back