Superiska su mi oni....sa novog albuma cula sam What I've done i In pieces i svidjaju mi se pesmice....nesto su blaze u odnosu na prosli album.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svidja mi se ova nova pesma ~What I've done~...shta znam,lep mi je Chesterov glas =))Zzbogom i tebi. Pa pa...senoviti:smesan izmecarski bend....
Mike Patton je jedini legitimni kralj te vrste alternativne!
zzbogom!...
(p.s.u razvoju urbane inteligencije niste se makli dalje od obdanista.. skupa s tim vasim idolima.)![]()
tebi cju onda na cd da narezhem i da poshaljem..

Imam je i ja, ali nije sa novog albuma. Napisana je na brzaka i više iz zezanja nego ozbiljno. Međutim, ispala je super i bila je odlično prihvaćena na nekolicini koncerata na kojima su je odsvirali, pa su je snimili i našla se na netu pre izlaska MTM, nešto kao reklama za predstojeći album.aleksandra_93:u pa odakle meni pesma qwerty.....nisam ni videla tu listu
mislila sam da je qwerty sa novog albuma
jaoj

Baš mi je danas rekao drug. Nisam ni znala za to,a ne bih ni mogla da gledam pošto nisam bila kod kuće u subotu... :'(Дафмен3:Наступали су на 24часовном концерту LIVE EARTH у суботу у Токију нешто око поднева по нашем времену.
Amin...Дафмен3:Волео бих кад би следеће године дошли у Србију можда на Егзит.
to sam bas i ja htela da pitamlp_rox_girl:Ko je ovde rekao da su hevi metal? :?