one step closer
Obećava
- Poruka
- 52
PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
Izesh Chestera :shock:![]()
dabaMAN mislim dA je ta pesma sa Hybrid Theory EP...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
dabaMAN mislim dA je ta pesma sa Hybrid Theory EP...
Sta je to EP?Mike girl:Hybrid Theory EP
ok...smiri hormone...zenska!one step closer:PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
dabaMAN mislim dA je ta pesma sa Hybrid Theory EP...![]()
![]()
![]()
pa..ne znam bash..to im je neki drugi album....DabaMAN:Sta je to EP?Mike girl:Hybrid Theory EP![]()
Sorry,jel neko zna kako se zovu oni s' kojima su uradili IT'S GOING DOWNMike girl:ok...smiri hormone...zenska!one step closer:PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
![]()
![]()
![]()
X-Ecutionersone step closer:Sorry,jel neko zna kako se zovu oni s' kojima su uradili IT'S GOING DOWNMike girl:ok...smiri hormone...zenska!one step closer:PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
![]()
![]()
![]()
THANKSDabaMAN:X-Ecutionersone step closer:Sorry,jel neko zna kako se zovu oni s' kojima su uradili IT'S GOING DOWNMike girl:ok...smiri hormone...zenska!one step closer:PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
![]()
![]()
![]()
capi mi rech iz prstiju!DabaMAN:X-Ecutionersone step closer:Sorry,jel neko zna kako se zovu oni s' kojima su uradili IT'S GOING DOWNMike girl:ok...smiri hormone...zenska!one step closer:PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERAMike girl:Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nikoga ne volim najvise, to se samo zenske pale na Chestera i Mike-a.one step closer:Koga najvise volite iz grupe?
Aham, cini mi se da pricas o Majkiju, i on svira gitaru(osim sto je i vocal)...jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Ne, ne, ne nismo se dobro razumeli, volim ja njih sve, samo hocu da kazem da ih ja slusam prvenstveno zbog njihove muzike.Chester girl:Aham, cini mi se da pricas o Majkiju, i on svira gitaru(osim sto je i vocal)...jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Pa sta bre Dabaman ne volis nikoga?Ja ih volim sve, moja grupa, nema sta, al' Chester je bas MOJ u svakom smislu xaxa![]()
Pa znas sta...Cenim ja tebe k'o LP fana, aj jbt nemoj ti mene da potcenjujes. Pa sta mislis da ih ja samo gledam? Ja da nije te muzike nikad se ne bih "navukla" na Cheza! Mene je njegov fantasticno dobar glas opcinio kao i uopste cela muzika koju oni stvaraju.DabaMAN:Ne, ne, ne nismo se dobro razumeli, volim ja njih sve, samo hocu da kazem da ih ja slusam prvenstveno zbog njihove muzike.Chester girl:Aham, cini mi se da pricas o Majkiju, i on svira gitaru(osim sto je i vocal)...jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Pa sta bre Dabaman ne volis nikoga?Ja ih volim sve, moja grupa, nema sta, al' Chester je bas MOJ u svakom smislu xaxa![]()
Pa nisam ja uopste na tebe mislio kada sam ono reko, niti te ja potcenjujem, daleko bilo! :wink:Chester girl:Pa znas sta...Cenim ja tebe k'o LP fana, aj jbt nemoj ti mene da potcenjujes. Pa sta mislis da ih ja samo gledam? Ja da nije te muzike nikad se ne bih "navukla" na Cheza! Mene je njegov fantasticno dobar glas opcinio kao i uopste cela muzika koju oni stvaraju.DabaMAN:Ne, ne, ne nismo se dobro razumeli, volim ja njih sve, samo hocu da kazem da ih ja slusam prvenstveno zbog njihove muzike.Chester girl:Aham, cini mi se da pricas o Majkiju, i on svira gitaru(osim sto je i vocal)...jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Oni su bez sumnje meni najjjjjjjjbolja grupa! Ja svaku pesmu, ali bukvalno SVAKU obozavam!
Dakle,nemoj ti mene kao nekog nalozenog fana vec me postuj jer ja sam ipak ovde-Chester girl!
Chester girl:E pa dobro onda :wink:
Glupo je da uoposte postoji tako nesto izmedju nas(LP fanova).
Poz, i sorry bila sam MOZDA malo neprijatna malocas....
MIKE JE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Don't worry slusam ih ja mnogo vise neg sto mislis...Svaki dan svaku noc....svaki sat svaki minut...sad ga preterah/DabaMAN:Chester girl:E pa dobro onda :wink:
Glupo je da uoposte postoji tako nesto izmedju nas(LP fanova).
Poz, i sorry bila sam MOZDA malo neprijatna malocas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma samo opusteno i slusaj LP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvoj je sestro, nemas frke, aMike girl:MIKE JE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca![]()
CHESTER JE MOOOOOOOOJ!!!!!!!!!Chester girl:Tvoj je sestro, nemas frke, aMike girl:MIKE JE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jovana_p:Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca![]()
CHESTER BENNINGTON JE MOJ!!!![]()
Probaj na www.videopimp.com. Ja imam spot Fainta skinut sa tog sajta. :wink:Alek87:Eee,zamislite LP u Beogradu.E,to bi bilo loodilo! :wink:Btw,jel zna neko neki dobar sajt gde mogu da skinem njihove spotove?![]()