LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DabaMAN:
one step closer:
Mike girl:
one step closer:
Mike girl:
Mike je tako sladak na svim fotkama...nema shta! :D
Izesh Chestera :shock: :twisted:

dabaMAN mislim dA je ta pesma sa Hybrid Theory EP...
PRICAJ STA OCES ALI NE DIRAJ MI CHESTERA :evil: :evil: :evil:
ok...smiri hormone...zenska! :lol:
Sorry,jel neko zna kako se zovu oni s' kojima su uradili IT'S GOING DOWN
X-Ecutioners
capi mi rech iz prstiju! :lol:

Chester girl:
jovana_p:
Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Aham, cini mi se da pricas o Majkiju, i on svira gitaru(osim sto je i vocal)...
Pa sta bre Dabaman ne volis nikoga?Ja ih volim sve, moja grupa, nema sta, al' Chester je bas MOJ u svakom smislu xaxa :P
Ne, ne, ne nismo se dobro razumeli, volim ja njih sve, samo hocu da kazem da ih ja slusam prvenstveno zbog njihove muzike.

DabaMAN:
Chester girl:
jovana_p:
Volim onog sa bradom koji svira gitaru.Zaboravila sam kako se zove.I onog Joa japanca
Pa sta bre Dabaman ne volis nikoga?Ja ih volim sve, moja grupa, nema sta, al' Chester je bas MOJ u svakom smislu xaxa :P
Ne, ne, ne nismo se dobro razumeli, volim ja njih sve, samo hocu da kazem da ih ja slusam prvenstveno zbog njihove muzike.
Pa znas sta...Cenim ja tebe k'o LP fana, aj jbt nemoj ti mene da potcenjujes. Pa sta mislis da ih ja samo gledam? Ja da nije te muzike nikad se ne bih "navukla" na Cheza! Mene je njegov fantasticno dobar glas opcinio kao i uopste cela muzika koju oni stvaraju.
Oni su bez sumnje meni najjjjjjjjbolja grupa! Ja svaku pesmu, ali bukvalno SVAKU obozavam!
Dakle,nemoj ti mene kao nekog nalozenog fana vec me postuj jer ja sam ipak ovde-Chester girl!

Chester girl:
DabaMAN:
Chester girl:
jovana_p:
Pa znas sta...Cenim ja tebe k'o LP fana, aj jbt nemoj ti mene da potcenjujes. Pa sta mislis da ih ja samo gledam? Ja da nije te muzike nikad se ne bih "navukla" na Cheza! Mene je njegov fantasticno dobar glas opcinio kao i uopste cela muzika koju oni stvaraju.
Oni su bez sumnje meni najjjjjjjjbolja grupa! Ja svaku pesmu, ali bukvalno SVAKU obozavam!
Dakle,nemoj ti mene kao nekog nalozenog fana vec me postuj jer ja sam ipak ovde-Chester girl!
Pa nisam ja uopste na tebe mislio kada sam ono reko, niti te ja potcenjujem, daleko bilo! :wink:

DabaMAN:
Chester girl:
E pa dobro onda :wink:
Glupo je da uoposte postoji tako nesto izmedju nas(LP fanova).
Poz, i sorry bila sam MOZDA malo neprijatna malocas....
:D :D :D :D :D :D
Ma samo opusteno i slusaj LP
:D :D :D :D :D :D
Don't worry slusam ih ja mnogo vise neg sto mislis...Svaki dan svaku noc....svaki sat svaki minut...sad ga preterah/
:P A ti malo obrati paznju dal imas PP ili ne,pa odgovori
poz

Back