DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamo sam bila vec sto puta..pogledaj u onoj listi...DabaMAN:
Odlican je sajt nema sta, ali se dosta sporo ucitava zbog onih filmica.Chester girl:Ja ne znam da li sam bila...Valjda jesam, vise i ne pamtim koje sam sajtove LP overila... Ma to sve vredi videti, uvek ima nesto novo!
Svratite nekad i na bas njihov www.linkinpark.com, ima i reklama za njihovu turneju koju ce odrzati sa KoRn(yeeeeeee) i sa Snoop Dogom!!!!!!!To ce biti sjajnooooooo!Ima i deo pesme Lying from you.Mozda su i sad promenili, ali to je bilo kad sam bila poslednji put.![]()
Jao, to jeste, ima ono kao do 100%, ma to me izludjuje, ali ako cessto ides onda ne cekas puno. :wink:DabaMAN:Odlican je sajt nema sta, ali se dosta sporo ucitava zbog onih filmica.Chester girl:Ja ne znam da li sam bila...Valjda jesam, vise i ne pamtim koje sam sajtove LP overila... Ma to sve vredi videti, uvek ima nesto novo!
Svratite nekad i na bas njihov www.linkinpark.com, ima i reklama za njihovu turneju koju ce odrzati sa KoRn(yeeeeeee) i sa Snoop Dogom!!!!!!!To ce biti sjajnooooooo!Ima i deo pesme Lying from you.Mozda su i sad promenili, ali to je bilo kad sam bila poslednji put.![]()
DabaMAN:
Chester girl:DabaMAN:
Jaoj hvala ti!!! To mi je jedna od omiljenih slika!![]()
![]()
Kako samo Chez dobro izgledaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Divna slika
DabaMAN:
kucashone step closer:DabaMAN:
Kako se ovde salju slike?
Naravno. El mi mozes reci iz kojeg je to albuma?one step closer:Jel neko cuo pesmu MY DECEMBER
Pa sa Hybrid EP :wink:DabaMAN:Naravno. El mi mozes reci iz kojeg je to albuma?one step closer:Jel neko cuo pesmu MY DECEMBER
Pa sa Hybrid EP :wink:DabaMAN:Naravno. El mi mozes reci iz kojeg je to albuma?one step closer:Jel neko cuo pesmu MY DECEMBER