LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jovana_p:
Skinula sam nekoliko pesama sa ovog albuma.takodje sam skinula In The End.Postp slusam LP tek godinu dana koju biste mi pesmu preporucili sa starijih albuma?
Pa bilo koju da odaberes da odslusas neces se pokajati. In the end je zakon nema sta, ali i ostale sa Hybrida a i ostalih su fenomenalne! Slusaj Pushing me away, papercut,by myself,...ma slusaj sve, samo napred! :wink:

jovana_p:
Skinula sam nekoliko pesama sa ovog albuma.takodje sam skinula In The End.Postp slusam LP tek godinu dana koju biste mi pesmu preporucili sa starijih albuma?
carousel, faint, one step closer, crawling, runaway i papercut su meni najbolje. Naravno i sve ostale pesme su fenomenalne. Jednostavno ih treba čuti sve!

Ma naravno...Sve pesme odslusaj pa nam pricaj koja ti se svidja :wink:
Veruj mi neces gubiti vreme slusajuci njihov CD....
......
Nego ajd nesto novo da pisemo na ovoj temi, eto npr. mozda bismo mogli neke biografije o njima ili nesto interesantno da napisete/mo o clanovima benda...
Ja cu detaljnije pisati kad budem imala vise vremena...O ostalim clanovima znam samo osnovne stvari(kad su rodjeni i slicno) tako da ako vas interesuje neciji datum rodjenja slobodno se meni obratite! :wink: ,a o Chesteru znam svasta, pisacu vise kad stignem...Dotle pocnite vi ponesto!

Chester girl:
Ma naravno...Sve pesme odslusaj pa nam pricaj koja ti se svidja :wink:
Veruj mi neces gubiti vreme slusajuci njihov CD....
......
Nego ajd nesto novo da pisemo na ovoj temi, eto npr. mozda bismo mogli neke biografije o njima ili nesto interesantno da napisete/mo o clanovima benda...
Ja cu detaljnije pisati kad budem imala vise vremena...O ostalim clanovima znam samo osnovne stvari(kad su rodjeni i slicno) tako da ako vas interesuje neciji datum rodjenja slobodno se meni obratite! :wink: ,a o Chesteru znam svasta, pisacu vise kad stignem...Dotle pocnite vi ponesto!
AJDE DA POCNEMO OSNOVNO.CHESTER JE RODEN U PHONEIXU AZ.,SREDNJE IME MU JE CHARLES,ZENA MU SE ZOVE SAMANTHA,OZENIO SE 31.OKTOBRA 1996.PRVA PESMA KOJU JE NAPISAO SA LINKIN PARKOM JE BILA AND ONE.
ONE STEP CLOSER(moja omiljena)JE NASTALA JER SU BILI FRUSTRIRANI ZATO STO NIKAKO NISU MOGLI DA NAPISU RUNNAWAY-KOJA JE TREBALA DA IM BUDE PRVI SINGL.
I JOS NESTO-CHESTER KAZE DA JE CRTANI LIK S KOJIM SE NAJVISE POISTOVECUJE MR HANKEY(South Park)

E ljudi ja se taman raspisala a ono pojavi se neko sra*e i ja morala da restartiram komp...
......Svaka cast, One step sloser, evo ja cu da dodam jos neke stvari!
Rekli smo dakle gde je rodjen, a evo ja cu da kazem datum! 20.mart,1976 u znaku ribe!
Roditelji su mu se razveli kad je imao samo 11 godina, kada su mu kako Chez kaze, bili najpotrebniji! Otac mu je bio neki policajac-detektiv, ne znam tacno, a majka medicinska sestra.On je nastavio da zivi sa ocem.
Dosta se promenio, poceo je da izlazi vise, da pusi, ubrzo i da se drogira, popustio je naravno u skoli....Jedino ga je to sto je poceo da se bavi muzikom spasilo!Znaci da nije bilo muzike, ko zna sta bi bilo sa mojim dragim...
Prva grupa mu se zvala Green Daze, posle Xero, pa Hybrid Theory, ali kako je vec postojala grupa koja se tako zvala, promenili su ime grupe u Linkin Park!!!!! :P
Ubedljivo su najbolja New metall grupa,imaju izuzetno dobar spoj razlicitih muzickih zanrova.
Evo jos neke sitnice da dodam, pa pisite malo vi posle :wink:
-Chez navija za Phoenix Cardinals
-Kad je bio mali bio je veliki fan grupe Depeche mode i sebe je nazivao petim clanom grupe(fifth member of Depeche mode-xexexe, Mike girl obrati paznju)
-Ima 12 tetovaza
-Ne znam da li sam pomenula da ima sina. To verovatno znate, vidim one step je navela i kad se ozenio, a sin se zove Draven Sebastian, rodjen u aprilu...
-,...
pisacu jos nesto kad se setim a sada malo vi!!!

Nadam se da ste zadovoljni
8)

Chester girl:
E ljudi ja se taman raspisala a ono pojavi se neko sra*e i ja morala da restartiram komp...
......Svaka cast, One step sloser, evo ja cu da dodam jos neke stvari!
Rekli smo dakle gde je rodjen, a evo ja cu da kazem datum! 20.mart,1976 u znaku ribe!
Roditelji su mu se razveli kad je imao samo 11 godina, kada su mu kako Chez kaze, bili najpotrebniji! Otac mu je bio neki policajac-detektiv, ne znam tacno, a majka medicinska sestra.On je nastavio da zivi sa ocem.
Dosta se promenio, poceo je da izlazi vise, da pusi, ubrzo i da se drogira, popustio je naravno u skoli....Jedino ga je to sto je poceo da se bavi muzikom spasilo!Znaci da nije bilo muzike, ko zna sta bi bilo sa mojim dragim...
Prva grupa mu se zvala Green Daze, posle Xero, pa Hybrid Theory, ali kako je vec postojala grupa koja se tako zvala, promenili su ime grupe u Linkin Park!!!!! :P
Ubedljivo su najbolja New metall grupa,imaju izuzetno dobar spoj razlicitih muzickih zanrova.
Evo jos neke sitnice da dodam, pa pisite malo vi posle :wink:
-Chez navija za Phoenix Cardinals
-Kad je bio mali bio je veliki fan grupe Depeche mode i sebe je nazivao petim clanom grupe(fifth member of Depeche mode-xexexe, Mike girl obrati paznju)
-Ima 12 tetovaza
-Ne znam da li sam pomenula da ima sina. To verovatno znate, vidim one step je navela i kad se ozenio, a sin se zove Draven Sebastian, rodjen u aprilu...
-,...
pisacu jos nesto kad se setim a sada malo vi!!!

Nadam se da ste zadovoljni
8)
NARAVNO.
EVO IMAM JOS MALO VREMENA DA PISEM,VECERAS MI JE RODJENDAN.REKLA SAM KADA SU SE CHEZ I SAM VENCALI,NISAM REKLA DA JE BILO NA NOC VESTICA.CHESTER JE ISAO U GREENWAY SREDNJU SKOLU,A MATURIRAO U WASHINGTONU.
PRVA TETOVAZA MU JE BILA RIBE NA LEVOJ RUCI I URADIO JU JE KADA JE IMAO 18 GODINA.
VOLEO JE AALIYAH.
OD 10-14 GODINE SLUSAO JE HIP-HOP.
PRVI INSTRUMENT KOJI JE SVIRAO BIO JE KLAVIR.
OBOZAVA PIVO.
DA NIJE PEVAC BIO BI:"PROSECAN AMERIKANAC KOJI RADI PROSECNE AMERICKE STVARI".
JEDNOM,KADA SE KLIZAO NA SNEGU PROBIO JE GLAVOM KROZ ZID I MORAO DA URADI 47 SAVOVA.
NEKOLIKO NJEGOVIH DRUGOVA SE UBILO KAD JE IMAO 13 GODINA.
IMA SVAKI MADONNIN ALBUM.

MORAM DA IDEM DA SE SPREMAM,AKO VAS ZANIMA ISTA VISE O CHEZU ILI BILO KOME DRUGOM POSTO SAM SAMO O NJEMU PISALA SLOBODNO PITAJTE.

E pa bas mi se svidja ovo kako se mi Linkin Park dopunjujemo!!! :P
Svi znamo dosta, to je sigurno, a ovako saznajemo jos vise,... :wink: Mada nije da se falim ,al' ja skoro i sve znam,xexe.... :wink: 8)

Pisacu ja posle, i mene kao sto rekoh pitajte, ma pitajte vi sta hocete, uvek se nadje neki linkinovac pa ce da odgovori! 8)

By the way, Srecan rodjendan One step Closer 8)

Chester girl:
E pa bas mi se svidja ovo kako se mi Linkin Park dopunjujemo!!! :P
Svi znamo dosta, to je sigurno, a ovako saznajemo jos vise,... :wink: Mada nije da se falim ,al' ja skoro i sve znam,xexe.... :wink: 8)

Pisacu ja posle, i mene kao sto rekoh pitajte, ma pitajte vi sta hocete, uvek se nadje neki linkinovac pa ce da odgovori! 8)

By the way, Srecan rodjendan One step Closer 8)
THANKS

Vas dve ali zaista niste normalne...mislim..tu se neshto presabirate koja vishe zna...ma samo tako :lol: !Daleko cete dogurati...kamo srece da ovo Chazy vidi...Ali kad bi ja krenula da pishem o Mike-u.....pih.......trebale bi mi najmanje........................................................dve rechenice :lol: :lol:
Shalim se...LP fanovi samo napred...Chazy 5-i chlan a??? :lol:
MIke rulezzzzzzzzzzzzzz
linkin_park2.jpg

Back