- Poruka
- 3.762
e da part of me...a jel cuo neko my reason isto starija pesma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti ikada bio zainteresovan za neku temu na kojoj si postovao,ili si uvek ovako pozitivno raspoložen?CobRa-SiC-:Sinko, jez ti promenio ukus... alal ti vera... al keeenjaaaaš... koi dosad...
i od jaja je....a inace sve te redje stvari treba da trazis na LP fan sajtovima....oni to imaju...potrudi se,ako te to stvarno zanima,albumi se zovu Wake Me (prvi) i No Sun Today (drugi)...pa srecno...inace,My Reason nije pesma Linkin Parka,to je greska koja se cesto pravi,neki debil je to nakada tako nazvao i od tada se siri netom...lp_rox_girl:Jesi li ti ikada bio zainteresovan za neku temu na kojoj si postovao,ili si uvek ovako pozitivno raspoložen?![]()
E pa ni ne zanima me... njanjanjaCobRa-SiC-:Štate briga... nećuti kažem...

Ma imam brdo toga od LP-a. Slike,spotovi,textovi,pesme... Neko bi pomislio da nisam normalna. Inače ne slušam isključivo njih i nisam zaluđena,jednostavno zaista cenim njihovu muziku. Pa isto ono što si rekao na prethodnoj strani,nema potrebe da ti prepričavamdkole:Ja imam bukvalno sve sto je snimljeno u vezi sa LPom,sve sve sve,pa kazem,proveo sam 3-4 godine skupljajuci sve to sa neta....pa tako imam i 2 grey daze albuma o kojima sam pricao...kao i snimak sa audicije za Grey Daze na kojoj Chaz peva bez instrumenata sa 17 godinai od jaja je....a inace sve te redje stvari treba da trazis na LP fan sajtovima....oni to imaju...potrudi se,ako te to stvarno zanima,albumi se zovu Wake Me (prvi) i No Sun Today (drugi)...pa srecno...inace,My Reason nije pesma Linkin Parka,to je greska koja se cesto pravi,neki debil je to nakada tako nazvao i od tada se siri netom...

Biće da je to...CobRa-SiC-:Ne, negosu i tebi pubertecki brčići pustili žile do moždanih žila... pa eto...
Gde si ovo nasao? :shock: I ja imam sve zivo od njih ali na ovo nisam naisla!!dkole:snimak sa audicije za Grey Daze na kojoj Chaz peva bez instrumenata sa 17 godina
Mada ga nigde nisam nasla.ja ih bas i ne slusham,ali im je dobra pesma _numb_LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Ja ne bih rekla da im je to najpoznatija stvar!Oktobar1864:da..najpoznatija stvar je uvek i najbolja jelda...![]()
LPcrazy_girl:Ja ne bih rekla da im je to najpoznatija stvar!
Pre bih rekla da su im One Step Closer i In The End najpoznatije...hertz:nego koja??...ako je neka pjesma asocijacija na ovaj bend, onda je to numb.