Jovkesrbin
Aktivan član
- Poruka
- 1.298
Pa u tom smislu sam mislio "sta mislite". Da li je cena dobra, vredi li kupiti i sl.
15e vredi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u tom smislu sam mislio "sta mislite". Da li je cena dobra, vredi li kupiti i sl.
Ma hajde, limundo je mila majka kakav je allegro. Svi oni sto na limundu nisu uspeli da prodaju novcice koje su bezobrazno zacenili preko svake mere su te iste novcice pomnozili sa 2, 3, 4 i postavili na alllegro. A tek kakvih bisera ima na pik-u. Bas sam se danas slatko ismejao pojedinim likovima sto prodaju stosta i kako to pokusavaju da uvaljaju.Strasno je koliko bisera ima na tim aukcijskim sajtovima.Vecina hoce preko noci da se obogati a ne shvataju da ako bi prodali to sto imaju al za stvarnu cenu ne bi imali ni za flasu mineralne vode.Do duse ovaj je jos i dobar, mene je nedavno jedan ciga pokusao da ubedi da je isti taj novcic od cistog nemackog srebra i nudio mi ga za 15 evra po komadu.Kada sam mu,kada sam napokon dosao do reci, pokazao u katalogu(koji u PDF obliku imam u mobilnom) sta on ustvari prodaje bukvalno je ostao bes teksta.Cak mi ga je bilo i zao posle......jer se toliko bio trudio da mi ga uvalja.
Hebote, stvarno smo zemlja naseljena ljudima "ZDRAVO PAMETI nikada je ni uz put nisu sreli"
Nebih rekao da si lid, imao sam prilike da citam tvoje postove. A da novcanica ima "nesto privlacno" sasvim se slazem.Meni se svidja ova "novcanica" cak sam je i licitirao maloMozda sam lud ali ima nesto privlacno hahaha
da li je neko raspolozen da licitira samnom, da ga dignemo do milion
negativna ocena u ovom slucaju moze biti protumacena samo kao dobar smisao za humor
ko je za?
Da znas da sam za, i da sam razmisljao o tome ali opet me negativna nekako odbija![]()
ma negativna je nista, meni je zao da mu naplate proviziju za milion dinara...bzv da zakopamo coveka samo zato sto je pocetnik
inace, prilika za malo shale je neponovljiva![]()
Ja stalno trazim i kupujem zlatnike i dukate, ali ja vise volim nesto manje, prefinjenije, one koji se motaju po nasim prostorima kojih stotinak, dvestotinak godina.Al je vama dosadno
Ko je skoro trazio da kupi zlatnik?
http://www.bbc.co.uk/news/10425194
Kako bi na Limundu prosao, da mi je znati![]()