gost 260392
Ističe se
- Poruka
- 2.759
U Bibliji se ne spominje Lilith..
Tako da ne postoji...
kako "sirok vidik"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako da ne postoji...
Neke bitne stvari se ne pominju. Recimo, u Zoharu, Knjizi Sjaja, pominje se sledeće: nije bog izgnao Adama i Evu iz raja, nego su Adam i Eva izgnali boga iz raja. Dakle, mi smo još uvek u raju, ali bez boga. Ako razmisliš, videćeš da je tako.
Tako da ne postoji...
To je isto.
Onaj ko se odrekne Boga, i Bog se odrekne njega.
Onaj ko udari glavom o zid, i zid udari u njegovu glavu.
Ako razmisliš, videćeš da je tako.
P.S. I sa đavolje perspektive, tamo gde đavo caruje za njega to je raj, a tamo gde ga nema, to je pakao. Sad sve zavisi iz čije perspektive Ti posmatraš raj.
Sa tačke gledišta hrišćanstva nije isto. Zohar implicira slobodu volje kakva se nigde u bibliji ne pominje.
Upravo to je i cilj, prestati biti čovek i postati bog.
Lilit je jedna od Luciferovih žena,njemu najbliža.Zaštitnica žena.Spada u grupu visoko rangiranih Demona.Ujedno se veruje da je pramajka ljudskog roda.
U Postanju se pominje da je Zemlja stvorena pre Sunca i svih ostalih zvezda, tako da ispada da je najvažnija tačka u svemiru.A danas i dete zna da to nije tačno.
![]()
Put oboženja čoveka ide preko "krsta".
![]()
Isus Hrist: "Dok sam na svijetu, ja sam svjetlost svijetu."
![]()
Isus Hrist: "Dok sam na svijetu, ja sam svjetlost svijetu."
Kad bi to bla jedina laz na svijetu...
kako "sirok vidik"![]()
Uf koja naprđivanja..
A Lucifer je Gargamel koji ne voli ŠTRUMFOVE.
Nebitno je sta kazu nenadahnute knjige...
U bibliji pise da postoje vestice, da je ok imati robove, ponekad treba ubijati decu, silovati i sl...sta mogu mala deca znati, a i covek... ne moze ni da vidi iznad sebe a kamoli unazad milijardama godina...
Bog je Sve stvorio i On zna kojim je redosledom stvarao... i tako je kako pise u Bibliji...
Jer je Bozja rec iznad ljudske, vas![]()
![]()
Lilit je jedna od Luciferovih žena,njemu najbliža.Zaštitnica žena.Spada u grupu visoko rangiranih Demona.Ujedno se veruje da je pramajka ljudskog roda.
A sta si ti od ovog razumeo kad ne umes da prevedes i postujes tekst na srpskom. Ovo, inace, nije dozovoljno ni pravilnikom.According to satanists: "Lilith,a popular Satanic-femme pseudonym,is the archetypical illustration of Satan's long standing penchant for powerful women...Cast out into the wilderness for not submitting to her husband,she hooked up with the Devil". (Lucifer rising,Pg.154)
According to occultic traditions Lilith represents destruction and rebellion.