Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sada je izazov na kupovinu voća i povrća.
Već sam imala 2 kupona i uzela po pakovanje breskaka.Danas ću svakako ići u kupovinu, biće i treći kupon.
Juče sam na dostignuti cilj imala i bakin hleb koji obožavam.

kakav je?
nikad ga nisam uzimao.

obicno uzimam ili somun ili onaj sa krompirom ili cebatu
Odličan, korica hrskava, ukusna, preukusna.
Pored izloženog hleba, na stubu imaš displej sa informacijama o sastavu hlebova i peciva.
Možeš se informisati o sastavu.

Najukusniji mi je bakin hleb, Palermo, mada često isečem i raženi.
Što se ukusa tiče, Bakin hleb i Plarmo.

Ako probaš - javi.

e moj prikatelju..ovo i nisu spagete :rotf:

inace kupuj barilu i delkastelo ako zelis kvalitetne.
Kao šro sam rekao, proizvode se navodno u srbiji ali nigde nema KO proizvodi. Sa italijanskim nazivom lidl srbija dovodi u zabludu kupca da kupuje italijansku testeninu a ono lokalni isprdak. Inače su ove posne i jedne od najodvratnije koje sam ikada jeo. Obično brašno, voda i boja. I bariline su odvratne gumirane, kupujem sveže vakumirane u maxiju i idei odlične su. Ne mogu dugo da traju pa ih kupujem po potrebi.

Ne, iz Lidla
Ima sa semenkama i bez
Hleb je iz četvrtastog kalupa težak 220 gr.
Imas u Maksiju isto bakin hleb kukuruzni i obicni.

Isto je tako mali cetvrtasti, kosta 100 din kukuruzni, a obicni 80 ili 90.

Nema ga svuda, ima ga u Beu recimo.

U pekari, moras sam da ga spakujes u kesu.

I dosta je popularno.

Evo, @tab503, uslikala sam displej sa informacijama o hlebovima.
Nisam ranije primetila padajući meni na kojem su prikazani proizvodi u ponudi, kao na letku.

IMG_20250612_135700.jpg

Ovde sam kliknula na Bakin hleb.

IMG_20250612_135717.jpg

Tek skoro sam videla taj bakin hleb. Mada slabo kupujem te stvari, obično uzmem ili somun za sendvič ili bavarske zemičke, eventualno hleb sa susamom koji mi je najlepši hleb.

Tek skoro sam videla taj bakin hleb. Mada slabo kupujem te stvari, obično uzmem ili somun za sendvič ili bavarske zemičke, eventualno hleb sa susamom koji mi je najlepši hleb.
Ovaj hleb se lepo seče, ima oblik tost hleba.
Lep je i obični i još lepši sa semenkama.

Mastan je i hrskav.
Običan je 89 , sa semenkama 99, ne pamtim cene, tu dinar dva gore dole.

hahaha nisi ti kupio barilu jer da jesi znao bi da si sad odvalio.
Barilu žena nakupuje kada je akcija npr ovo što cene 250-400 dinara pa pred istek roka spuste na 100 din koliko vrede.

Inače špagete i makarone možete i sami da pravite umesite jaja i brašno, razvučete pobrašnjavite, urolate pa narežete nožem. Malo prosušite i odma na kuvanje. Ne budite lenji za svoje dobro.

Barilu žena nakupuje kada je akcija npr ovo što cene 250-400 dinara pa pred istek roka spuste na 100 din koliko vrede.

Inače špagete i makarone možete i sami da pravite umesite jaja i brašno, razvučete pobrašnjavite, urolate pa narežete nožem. Malo prosušite i odma na kuvanje. Ne budite lenji za svoje dobro.
Nemam druga posla nego da rolam i režem

Idi bre

E sad 2000 stepeni u peci. Pa nije to tandori.

Te industrijske idu do 600 stepeni. Najverovatnije je ovde neka do 350-400 stepeni, jer im treba vremena da izvade, stave nove itd. Ne bi stizali ako je brze.

Ugovor na neodredjeno sa probnim radom je ok po zakonu za sistematizovana radna mesta. Svakako bolja varijanta od ugovora o delu, na odredjeno i slicno.

E sad 2000 stepeni u peci. Pa nije to tandori.

Te industrijske idu do 600 stepeni. Najverovatnije je ovde neka do 350-400 stepeni, jer im treba vremena da izvade, stave nove itd. Ne bi stizali ako je brze.

Ugovor na neodredjeno sa probnim radom je ok po zakonu za sistematizovana radna mesta. Svakako bolja varijanta od ugovora o delu, na odredjeno i slicno.
Nisam mislio bukvalno za peć. Rečeno mi je da iz ledare idu odmah u vrelinu.

Pre neki dan bio sam na razgovor za posao prodavca. Platu ne znam nisu rekli. To samo kazu kad izaberu. Uslovi. Radi se sve od kopanja na - 25 u zamrzivaču komori do + 2 000 na peć u pekari, roba kasa pekara čišćenje. 8 sati se radi plus prekovremeno se ostaje u drugoj smeni obavezno, mozda i prvoj ponekad. Prva smena od 6 do 14, druga 14 do 22 plus obavezno se ostaje do 23 da se cisti i sredi radnja. Elektronska prijava ulaz, izlaz, pauza pola sata i sve plaćeno nema zabušavanja i potkradanja. 5 radna, 2 slobodna dana, 24 dana godišnjeg odmora. Prijava za stalno s tim da se prvih 6 meseci vodi kao probni rad.
ono sta sam cuo je da u lidlu ubedljivo imaju najbolje plate od svih prodavnica slicnog tipa (delhaize. aroma, merkator...)

a sad vidim na njihovom, sajtu da daju i bonuse
https://kompanija.lidl.rs/press-cen...gi-talas-povecanja-zarade-za-prodavce-u-lidlu

zato valjda i ocekuju da radis sve gde treba jer oni rade po principu gde zatreba tu uskaci.

Back