Elle
Elita
- Poruka
- 16.212
Budu ali gde i kad, svuda nije sigurnoKada su na akciji budu 90 centi i tada ih narod kupuje. A često su akcije jer niko nije lud sem srba da daje 1,79 evra za kilo banana.
Preteruješ po običaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budu ali gde i kad, svuda nije sigurnoKada su na akciji budu 90 centi i tada ih narod kupuje. A često su akcije jer niko nije lud sem srba da daje 1,79 evra za kilo banana.
e moj prikatelju..ovo i nisu spageteFusili testenina koja uopšte nema na deklaraciji ko proizvodi ove špagete što se krši sa zakonima republike srbije!
Pogledajte prilog 1741194Pogledajte prilog 1741195
Odličan, korica hrskava, ukusna, preukusna.kakav je?
nikad ga nisam uzimao.
obicno uzimam ili somun ili onaj sa krompirom ili cebatu
Kao šro sam rekao, proizvode se navodno u srbiji ali nigde nema KO proizvodi. Sa italijanskim nazivom lidl srbija dovodi u zabludu kupca da kupuje italijansku testeninu a ono lokalni isprdak. Inače su ove posne i jedne od najodvratnije koje sam ikada jeo. Obično brašno, voda i boja. I bariline su odvratne gumirane, kupujem sveže vakumirane u maxiju i idei odlične su. Ne mogu dugo da traju pa ih kupujem po potrebi.e moj prikatelju..ovo i nisu spagete
inace kupuj barilu i delkastelo ako zelis kvalitetne.
Imas u Maksiju isto bakin hleb kukuruzni i obicni.Ne, iz Lidla
Ima sa semenkama i bez
Hleb je iz četvrtastog kalupa težak 220 gr.
hvalaEvo, @tab503, uslikala sam displej sa informacijama o hlebovima.
Nisam ranije primetila padajući meni na kojem su prikazani proizvodi u ponudi, kao na letku.
Pogledajte prilog 1741419
Ovde sam kliknula na Bakin hleb.
Pogledajte prilog 1741420
jel mek ko dekin?Tek skoro sam videla taj bakin hleb.
Ovaj hleb se lepo seče, ima oblik tost hleba.Tek skoro sam videla taj bakin hleb. Mada slabo kupujem te stvari, obično uzmem ili somun za sendvič ili bavarske zemičke, eventualno hleb sa susamom koji mi je najlepši hleb.
Barilu žena nakupuje kada je akcija npr ovo što cene 250-400 dinara pa pred istek roka spuste na 100 din koliko vrede.hahaha nisi ti kupio barilu jer da jesi znao bi da si sad odvalio.
Nemam druga posla nego da rolam i režemBarilu žena nakupuje kada je akcija npr ovo što cene 250-400 dinara pa pred istek roka spuste na 100 din koliko vrede.
Inače špagete i makarone možete i sami da pravite umesite jaja i brašno, razvučete pobrašnjavite, urolate pa narežete nožem. Malo prosušite i odma na kuvanje. Ne budite lenji za svoje dobro.
Nisam mislio bukvalno za peć. Rečeno mi je da iz ledare idu odmah u vrelinu.E sad 2000 stepeni u peci. Pa nije to tandori.
Te industrijske idu do 600 stepeni. Najverovatnije je ovde neka do 350-400 stepeni, jer im treba vremena da izvade, stave nove itd. Ne bi stizali ako je brze.
Ugovor na neodredjeno sa probnim radom je ok po zakonu za sistematizovana radna mesta. Svakako bolja varijanta od ugovora o delu, na odredjeno i slicno.
ono sta sam cuo je da u lidlu ubedljivo imaju najbolje plate od svih prodavnica slicnog tipa (delhaize. aroma, merkator...)Pre neki dan bio sam na razgovor za posao prodavca. Platu ne znam nisu rekli. To samo kazu kad izaberu. Uslovi. Radi se sve od kopanja na - 25 u zamrzivaču komori do + 2 000 na peć u pekari, roba kasa pekara čišćenje. 8 sati se radi plus prekovremeno se ostaje u drugoj smeni obavezno, mozda i prvoj ponekad. Prva smena od 6 do 14, druga 14 do 22 plus obavezno se ostaje do 23 da se cisti i sredi radnja. Elektronska prijava ulaz, izlaz, pauza pola sata i sve plaćeno nema zabušavanja i potkradanja. 5 radna, 2 slobodna dana, 24 dana godišnjeg odmora. Prijava za stalno s tim da se prvih 6 meseci vodi kao probni rad.