Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idi do lidla videćeš da su ukinuli skoro sve frižidere za meso koji su inače poluprazni. Kakav kvalitet takva prodaja pa nisu srbi baš toliko ludi?!??

Lidl u srbiji danas više liči na buvljak nego na supermarket.

IMG_20250220_164905.jpg

Sve manje hrane samo trice i kučine.

Kad ljudi misle da je to jeftino...

Ja cu pre da kupiim u orginal radnji i jeftinije je, ili u ikea, tamo nekad bude jeftinije, da ne poveruje covek ali je ako...ali podrzavam lidl maksimalno , to sto ja mislim da to nije dobra ponuda, je moja stvar, oni super rade posao , nadju si budale na veliko i vozi misko...ne ne, izvinjavam se , ne sme se reci budale, nego nekako neiskusne, one sto ostavljaju tri pakovanja cajne tamo kod jaja, kikiriki kod koka kole i tako stalno po lidlu svuda ima ostavljenih stvari u povecim kolicinama...ne znam kako se to zove...

Meni su u dva lidla rekli da su sklonili one proizvode sto su bili nagrada za vocne markice...tako da je Mario u pravu , to je balkanska shema..

Ako uzmes prvi dan milion kilograma sve je ok, posle prc..
Samo sto sam ja navikao od Lidla takve fore i za one mesecne nagrade i za eto i ove fore...a i one za nagradjujemo kupce za misljenje..

Doduse kod DISa sam bio na kasi i sirene pa radnice nisu htele da uruce nagradu , dok su svi cekali a ja otisao posle pola sata, valjda je dosta dici ruke posle pola sata praznih kasa...ne znam za vas, a trebala neka njihova drugarica komsinica da dobije...pa da uvale racun od 10 000, a ja kupio samo 5 pilica, i to neznajuci za bilo sta, nego kupim pa podelim na grudi , ledja i batake i onda mi dodje fino i jeftinije, ledja dam bakicama ili mladim mamama iz komsiluka...jer nece me ledja...
njima je to 150 din, meni je to nula dinara..

Svaki put kuca skuplje i na oci ubedjuje hleb sa krompirom koji nikad ne uzimam
druga stvar je sto klikne na nesto drugo od onog sta si uzeo..zato lepo pratis displej racuna..
ja idem sam na kasu i sve obavim tako da nemam tih problema.

i uredno kad provucem aplikaciju proverim da li su mi se zacrveneli popusti svuda gde treba..

druga stvar je sto klikne na nesto drugo od onog sta si uzeo..zato lepo pratis displej racuna..
ja idem sam na kasu i sve obavim tako da nemam tih problema.

i uredno kad provucem aplikaciju proverim da li su mi se zacrveneli popusti svuda gde treba..
Ne klikne nego provuce a mora rucno da kuca popust:idea:i tako je u svim marketima:idea:

Ne klikne nego provuce a mora rucno da kuca popust:idea:i tako je u svim marketima:idea:
Ne znam kako je kod vas u Srbiji, ali kod nas u Hrvatskoj, to sve ide automatski. Imaš aplikaciju i u njoj kuponi sa popustima. Ako ti sam ne aktiviraš kupon, on se neće sam aktivirati.
Što se tiče kruha i peciva, isto. Na blagajni ima popis s kodovima i skenira ih kad vidi što si uzeo, ili pita koliko čega imaš. Jedino ako skener neće očitati onda ukucava ručno kod.

Back