Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma kakvi loopetanja

gde se 600gr prodaje kao 1.1kg
Ja kao kasir mogu da oktucam više ili manje , a vaga je kod mene na kasi. Na primer desila mi se greška da sam tri bela luka umesto 50 din naplatio kao kilo. Kupci ne uzimaju račun. Mogu da kucam kako hoću banane druga klasa pegave crne tačkice mogu da kucam kao prva za 200 din po kg ili po toj ceni 150 din po kg. Mandarine isto mogu kao klementine skuplje ili krompir mogu crveni kao beli i obrnuto. Suština šta god stavim na vagu npr krastavce mogu kao paradajz ako hocu da kucam. Razumeš?

Mi kasiri smo opasna mafija.

Ja kao kasir mogu da oktucam više ili manje , a vaga je kod mene na kasi. Na primer desila mi se greška da sam tri bela luka umesto 50 din naplatio kao kilo. Kupci ne uzimaju račun. Mogu da kucam kako hoću banane druga klasa pegave crne tačkice mogu da kucam kao prva za 200 din po kg ili po toj ceni 150 din po kg. Mandarine isto mogu kao klementine skuplje ili krompir mogu crveni kao beli i obrnuto. Suština šta god stavim na vagu npr krastavce mogu kao paradajz ako hocu da kucam. Razumeš?

Na vagi je pisalo 1,1kg i kucala je toliko ,sreca gledao na ekran i kazem kako 3 paradajza toliko,stavlja opet na vagu i kao nesto tipka po ekranu i pojavljuje se 600g,umanjuje racun i nesto se kao poluizvinjava kako je vaga pobrljavila

Džordž brt samo pročitaj poslednju boldovano.

Money Crypto GIF by Dan Flow Art

To nije mržnja. Ima nas raznih. Šta god da kasir uradi kupac je uvek u pravu i dobije samo izvinite slučajno dešava se.
Ortak je radio na tezgi s vocem, u kantaru mu je bio uvek limun od 100g pa sad vidi koje su to pare
Ako je pazar 100 000 gazda zna da je on uzeo 10% 10 soma i on mora tu razliku da umanji sebi ne moze sve da uzme nego fazon 2-3000

otkud to kad i voce i povrce sam meris i lepis cenu na kesicu

Lidl na aplikaciji deli neke markice.
4 markice i možeš da biraš: pakovanje spanaća 500gr , pakovanje krušaka 1kg , malo pakovanje borovnica ili veće pakovanje šampinjona.

Neznajući za to, u subotu 1.O3. sam pazarila.
Dođem kući, vidim na aplikaciji gore nabrojano za 1 din.

Danas sam svratila za narandže, aktiviram kupon i kupim spanać ( redovna cena 299.00 din.)

Da li je neko upućen kako se stiče pavo na te markice?
Napomenuću da mi je subotnji račun bio nešto preko 2500. din.Skoro sve je bilo voće i povrće.
Dakle, nije na iznos računa.

Back