Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pricaj glooposti.Idi do lidla videćeš da su ukinuli skoro sve frižidere za meso koji su inače poluprazni.
Opet pricaš gluposti i širiš neistine kao sa praznim frižiderima za meso ..Nije problem što je prljav nego što se tako maskira TRUO krompir! On je naknadno provučen kroz blato!
Nemoj da mi se obraćaš bez argumenata.Opet pricaš gluposti i širiš neistine kao sa praznim frižiderima za meso ..
A ti nemoj da pišeš bez argumenata..i da širiš lažiNemoj da mi se obraćaš bez argumenata.
ne kuca se rucno nego na displeju kliknes pecino, cokoladice i slicno..Kucaju ručno peciva npr, meni se dva puta desilo da naplate neko skuplje a ne ono koje sam stavio u kesu, šta da se radi, nisam se žalio za toliko.
druga stvar je sto klikne na nesto drugo od onog sta si uzeo..zato lepo pratis displej racuna..Svaki put kuca skuplje i na oci ubedjuje hleb sa krompirom koji nikad ne uzimam
Ne klikne nego provuce a mora rucno da kuca popustdruga stvar je sto klikne na nesto drugo od onog sta si uzeo..zato lepo pratis displej racuna..
ja idem sam na kasu i sve obavim tako da nemam tih problema.
i uredno kad provucem aplikaciju proverim da li su mi se zacrveneli popusti svuda gde treba..
i tako je u svim marketima
Ne znam kako je kod vas u Srbiji, ali kod nas u Hrvatskoj, to sve ide automatski. Imaš aplikaciju i u njoj kuponi sa popustima. Ako ti sam ne aktiviraš kupon, on se neće sam aktivirati.Ne klikne nego provuce a mora rucno da kuca popusti tako je u svim marketima
![]()