Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih rado da dobijem premiju na americkoj lutriji..pa da sama sebi uplatim Bahame :lol:
Uplati ti ovde, ko zna.
Uostalom, i da stvarno dobiješ pitanje da li stranci mogu uzeti novac od lutrije.

Pre par godina u Mađarskoj bio loto sa najvećom premijom u istoriji.
Nas 3-4 se dogovorimo i uplatimo, ali drugarica koja je preuzela 'odgovornost' je Mađarica.
Nismo imale ni jednu jedinu forintu za dobitak ali smo se lepo zabavile.

Uplati ti ovde, ko zna.
Uostalom, i da stvarno dobiješ pitanje da li stranci mogu uzeti novac od lutrije.

Pre par godina u Mađarskoj bio loto sa najvećom premijom u istoriji.
Nas 3-4 se dogovorimo i uplatimo, ali drugarica koja je preuzela 'odgovornost' je Mađarica.
Nismo imale ni jednu jedinu forintu za dobitak ali smo se lepo zabavile.
Siromahu i zabava dosta :rotf: tako i ja ..nema love ali ima zabave i nade

da budem iskren ne kapiram hajp oko dubai cokolade.
sad sam bio u inostranstvu i kupio sam je i nista posebno, uzeo sam i ovu iz lidla na akciji i isto nista posebno
ali je povoljnija nego na strani..evo @mario80 nesto povoljnije kod nas.. :mrgreen:
u inostrantstvu joj cena krece od 5€ pa navise
Kad ovde kupiš Dubai čokoladu mora da se pojede na Beogradu na vodi.

@mario80 vidi Lidla kod nas! :mrgreen:

1000010899.jpg

Meso ne kupujem u hrvatskom lidlu otkad sam našao komade raspale mašine za mlevenje unutra.

Inače je meso u hrvatskoj duplo jeftinije nego u srbiji. Ja kupujem u konzumu em imaju super meso em imaju mesaru i cena je perfektna.

1000000882.jpg

U lidl svratio pre neki dan žena kupila kosilicu za travu i to je to. Videćemo se ponovo jednog lepog dana kada nemac bude poštovao kupca.

Poslednja izmena:
U životu mi se nije desilo da me trgovac prevari za kosilicu mada iskreno poteška je ova lidlova kosilica možda izdrži 3 godine garancije u rukama moje žene :mrgreen:

Uzeo sam veliku električnu polovnu za 20 evra radi ko sat sa njom pokosim veći deo ravnog a onda žena radi detailing sa ovom malom po vinogradu, oko cveća itd.

1000000889.jpg

To je jer je hrana u srbiji najgoreg mogućeg kvaliteta meso po supermarketima nema ukus ni miris. Neki leševi iz uvoza robne rezerve 20+ godina stare. Otpad. Udruženi zločinački poduhvat trgovaca i države.

Sad sam przio slaninu s pecurkama i jajima na pola mi bilo muka od te slanine a kao uzimam na proverenim mestima,bila je ok nekad i kad im poraste prodaja moraju da fusare s lesinama

Back