Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cela vojvodina i pola beograda su išli u mađarsku jer tamo po ceni tri viršle ovde u lidlu dobiješ kilogram. Ja nisam nikada bio ali su mnogi išli koje poznajem naročito oni iz ns a naročito iz subotice. Em kvalitetnija hrana em tri puta više za istu lovu.

U suštini u srbiji je tri puta skuplja hrana nego u zemljama EU. To samo pokazuje kolika smo beda i da se ništa u zemlji ne prodaje sem hrane. Mora da se jede i umre.

Не млати. Бела Црква пуна Румуна који купују све као мутави. Пијаца, самопослуге, све. Све им је јефтиније овде. Силне њихове регистрације сам видела.

Не млати. Бела Црква пуна Румуна који купују све као мутави. Пијаца, самопослуге, све. Све им је јефтиније овде. Силне њихове регистрације сам видела.
Ne fantaziraj to je možda bilo u vreme čaušeskua proletele ti godine :lol:

Ја у клин ти у плочу. Обичан народ је у питању, из пограничних жупанија - Тимиш, Караш Северин итд...Ту долазе не само да купују него иду и на језера лети, све им је повољније него код куће. Шта да ти кажем када су јеловници по кафанама и на румунском. Смешно.

ocigledno nisi bila u rumuniji.
ja sam skoro bio nekoliko dana.
cene su im iste kao i nase a negde i nesto povoljnije.

Ја у клин ти у плочу. Обичан народ је у питању, из пограничних жупанија - Тимиш, Караш Северин итд...Ту долазе не само да купују него иду и на језера лети, све им је повољније него код куће. Шта да ти кажем када су јеловници по кафанама и на румунском. Смешно.
uopste nisi u pravu.. pricam ti iz prve ruke..

ti nagadjas jer ih vidjas u srbiji, ja sam bio tamo i dobro znam i cene u prodavnicama i u kaficima i restoranima.

Ето вуку из наших маркета јер им је скупље него кући.
ma ko zna sta vuku..kazem ti, kupovao sam pre dva meseca u njihovom auchanu (a on i ne spada kod njih u najjeftiniju prodavnicu, to je kao nas maxi na primer)
lidl im je isto povoljniji ili u rangu sa nasim..
znaci, nisu nista skuplji, samo su ili sa istim cenama ili malcice povoljnijim.. nista posebno povoljni ali nisu sigurno skuplji.

o nekim drugim neprehrambenim stvarima necu ni da pricam gde su ocigleno povoljniji..

El sapunjate mačora ili? 🤔

Screenshot_2023-06-16-15-33-21-094-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Back