Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cela vojvodina i pola beograda su išli u mađarsku jer tamo po ceni tri viršle ovde u lidlu dobiješ kilogram. Ja nisam nikada bio ali su mnogi išli koje poznajem naročito oni iz ns a naročito iz subotice. Em kvalitetnija hrana em tri puta više za istu lovu.

U suštini u srbiji je tri puta skuplja hrana nego u zemljama EU. To samo pokazuje kolika smo beda i da se ništa u zemlji ne prodaje sem hrane. Mora da se jede i umre.

Не млати. Бела Црква пуна Румуна који купују све као мутави. Пијаца, самопослуге, све. Све им је јефтиније овде. Силне њихове регистрације сам видела.

Ја у клин ти у плочу. Обичан народ је у питању, из пограничних жупанија - Тимиш, Караш Северин итд...Ту долазе не само да купују него иду и на језера лети, све им је повољније него код куће. Шта да ти кажем када су јеловници по кафанама и на румунском. Смешно.

Не млати. Бела Црква пуна Румуна који купују све као мутави. Пијаца, самопослуге, све. Све им је јефтиније овде. Силне њихове регистрације сам видела.
ocigledno nisi bila u rumuniji.
ja sam skoro bio nekoliko dana.
cene su im iste kao i nase a negde i nesto povoljnije.

Ја у клин ти у плочу. Обичан народ је у питању, из пограничних жупанија - Тимиш, Караш Северин итд...Ту долазе не само да купују него иду и на језера лети, све им је повољније него код куће. Шта да ти кажем када су јеловници по кафанама и на румунском. Смешно.
uopste nisi u pravu.. pricam ti iz prve ruke..

ti nagadjas jer ih vidjas u srbiji, ja sam bio tamo i dobro znam i cene u prodavnicama i u kaficima i restoranima.

Ето вуку из наших маркета јер им је скупље него кући.
ma ko zna sta vuku..kazem ti, kupovao sam pre dva meseca u njihovom auchanu (a on i ne spada kod njih u najjeftiniju prodavnicu, to je kao nas maxi na primer)
lidl im je isto povoljniji ili u rangu sa nasim..
znaci, nisu nista skuplji, samo su ili sa istim cenama ili malcice povoljnijim.. nista posebno povoljni ali nisu sigurno skuplji.

o nekim drugim neprehrambenim stvarima necu ni da pricam gde su ocigleno povoljniji..

El sapunjate mačora ili? 🤔

Screenshot_2023-06-16-15-33-21-094-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Back