електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
То треба изручити у шерпицу и загрејати и онда је одличан прилог уз месо. Пише на етикети све.jel to salata?
sladak ili kiseo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То треба изручити у шерпицу и загрејати и онда је одличан прилог уз месо. Пише на етикети све.jel to salata?
sladak ili kiseo?
Odlični obaOd Grka, njihov namaz sa maslinama i paprikom.
Nisam još probao, videćemo kakav je.
e a zasto to uzimas
bas sam danas gledao sastav i odustao
65% so
i ostalo neki zacincici
zato sam uzeo sve te zacine pojedinacno i sam ubacujem svaki po potrebi u jelo..bolje tako nego to smuckano.
pa kupis sta faliИма нешто што ја немам а даје шмек. Мрзи ме да погледам.
Ок, мени се свиђа.pa kupis sta fali
tako sam ja..gledao sam sastav i onda pouzimao te zacine pojedinacno![]()
verujem da su dobri, ali ti smuckani zacini su vecinski so i biber..ostali zacini su u tragovima, meni je to bezveze..Ок, мени се свиђа.
Имам и ја разне зачине. Највише волим мешавину зачина за грчку мусаку, мислим, и за обичну мусаку, небитно. Из оне радње у Цетињској. Садржи цимет, између осталог.verujem da su dobri, ali ti smuckani zacini su vecinski so i biber..ostali zacini su u tragovima, meni je to bezveze..
bolje sama odredis kolicinu svega.
danas sam pekao cureci batak i premazao sam tim zacinima...red belog luka, red bosiljka, red sarenog bibera i red karija i bio je mljac mljac
so sam samo na kraju stavio kad se ispekao tek malo da dodatno zaslani...
И ја користим вино, нисам мутава.Kakvi začini sve krčkam u belom vinu da poludiš kakav šmek, posle malo začinim pred kraj ne valja na visokoj temp

Ne verujem baš da je od bivola, pre će biti od bivolice.u lidlu imas i od bivola![]()

Za kuvanje ne mora da se koristi nikakvo skupo ili fensi vino, ali ne sme da bude pokvareno. Znači ono što nije dobro za piće, nije dobro ni za kuvanje.U grčkoj kupujem u lidlu neku flašetinu od 2 litra staklenka za 2 evra i samo rokam. Neda se meso raspekmezi i dobije ludački šmek. Onda sam ukapirao što veći krš vino to bolje može i prokislo
Nisam u BG trenutno.cekaj kako azijski?
ja sam mislio grcki jer je bilo super grcke alve danas u lidlu i nakupovao sam se i ratluka i alve.sjajna je..preporuka.
Idi begaj, nasmeja me...verujem da placu i da pamte ceo zivot![]()
То и ја мислим за себе, само нећу да причам.Ljubomorni ste jer sam najbolji u svemu i svačemu.

Он је мени оригинал Уве- Човек по имену УвеОвај Марио је човек- феномен.

Јефтино је. Оно црно што ја купујем у ДМ је 400, обично и црвено 300.Zeleno socivo u Lidlu 500 gr.200 din..da li je jeftino ili ne, ne znam ali ga kupih