Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila sam u Lidlu jedino u Grckoj.
Ono sto je mene fasciniralo,ali ne i pretjerano odusevilo je kolikom brzinom radnice na kasi provlace robu.To su bukvalno sekunde,kao roboti.
I onda te prosto izbace sa kase,nemas vremena ni spakovati u kese.
Ne kazem da je sporost na kasi kao kod nas pohvala,ali ova brzina mi je bila prosto nehumana.I za kupce i za radnike.
ja sam samo jednom u hr i nemam zelju da ih ponovo posetim
inace to brzo provlacenje je i u maksiju i tempu
i svaki put kad krene tako sumanuto da provlaci, ja stavim ruku na pokretnu traku i pitam je - a gde zuris? ti ces da napravis veci zastoj sa tim, nego da radis tempom koji kupac moze da isprati i spakuje robu..ja ti platiti necu sve dok ne spakujem robu kako treba i ni malio mi nije neprijatno zbog onih koji cekaju u redu..kazi menadzmentu da ce tako da izgube kupce..
i posle toga uvek uspore i jos mi pomognu da spakujem
jer puno puta ne kupujem samo za sebe, nego i za nekog drugog kome moram da spakujem odvojeno..a posebno sto sebi naravno hocu da pakujem hemiju odvojenu od hrane

ja sam samo jednom u hr i nemam zelju da ih ponovo posetim
inace to brzo provlacenje je i u maksiju i tempu
i svaki put kad krene tako sumanuto da provlaci, ja stavim ruku na pokretnu traku i pitam je - a gde zuris? ti ces da napravis veci zastoj sa tim, nego da radis tempom koji kupac moze da isprati i spakuje robu..ja ti platiti necu sve dok ne spakujem robu kako treba i ni malio mi nije neprijatno zbog onih koji cekaju u redu..kazi menadzmentu da ce tako da izgube kupce..
i posle toga uvek uspore i jos mi pomognu da spakujem
jer puno puta ne kupujem samo za sebe, nego i za nekog drugog kome moram da spakujem odvojeno..a posebno sto sebi naravno hocu da pakujem hemiju odvojenu od hrane

Да. И ја имам систем сортирања по цегерима и не желим да убацујем наврат нанос типа хлеб до меса, сапун до кафе.

Mi sve vratimo nazad u kolica, pa na parkingu popakujem kako hoću.
za mene je to dupli posao
nekad pada i kisa, a ja umesto samo da ubacim torbe u gepek treba da sortiram robu na parkingu
trudim se da uvek selektirano slozim iz kolica na pokretnu traku, da bukvalno kako provuce kroz skener spakujem u jednu od torbi
al kad ona krene kao manijak da provlaci, necu to da joj dozvolim
ne treba da mi bude kupovina kao po kazni, em ostavim novac em da me neko za to maltretira
nema sanse
sa druge strane, stvarno necu nepotrebno preko ledja da prevlacim vise puta teret bez potrebe

nekad pada i kisa, a ja umesto samo da ubacim torbe u gepek treba da sortiram robu na parkingu
trudim se da uvek selektirano slozim iz kolica na pokretnu traku, da bukvalno kako provuce kroz skener spakujem u jednu od torbi
ne treba da mi bude kupovina kao po kazni, em ostavim novac em da me neko za to maltretira
nema sanse
sa druge strane, stvarno necu nepotrebno preko ledja da prevlacim vise puta teret bez potrebe

Ти си иста као ја. Имам ред већ на траци - прво теже и кабасто, онда месо и смрзнуто, на крају остало.

Sta je dobro kod Lidla a sta treba izbegavati i koliko je Lidl jeftiniji,
u odnosu da druge velike firme,koje se kao i Lidl bave prodajom hrane i kucnih potreba.

POSEBAN%20RE%C5%BDIM%20RADA.jpg
Dobri su im sladoledi,ceo prošli letnji raspust smo posle vožnje išli u Lidl po sladoled.
A i tortilja im je dobra.....I peciva,pogotovo Američke krofne.
Takođe,imaju mnogo lepe garderobe. A pošto sam u jelu izbirljiva i kada jedem nešto od mlevenog mesa uvek nađem neke tvrde trinice, uzela sam mleveno meso u Lidlu,juneće ja mislim, i prvi put u životu ništa nisam našla dok sam jela.
Jedino što zameram su kase.
Toliko kasa imaju a uvek su maksimalno dve otvorene i onda se stvore kilometarski redovi.

nema sanse
Ja sam tu manijacku brzinu provlacenja vidjela samo u lidlu.
Cak i u inostranstvu u kojoj god prodavnici sam bila,radnice su radile umjerenom brzinom.
A najveci market u kom sam bila je definitivno merkator u Ljubljani.Ne znam koliko hektara zauzima,ali ono je ogroman prostor.
A sve su gotovo sveli na samousluzivanje.Sam mjeris robu,sam provlacis,sam pakujes,sam sebi vracas kusur.🙂

Evo vec par puta dobijam isti copy/paste odgovor iz lidla,prvi put da fish fingersi nisu isti kao sto su bili,drugi puta za sok od jabuke kom se promenio kvalitet,kao i da je cena sa 400 skocila na 600 din za 5l buckurisa

Poštovani ,

u nastojanju da svakoga dana budemo bolji, komentari potrošača su nam od izuzetnog značaja. Zaista cenimo što ste nam se obratili, te bismo želeli da Vam se ovim putem zahvalimo što ste sa nama podelili Vaše mišljenje.

Najpre želimo da Vas uputimo da na formiranje cena utiče niz faktora, ali se svakako trudimo da našim potrošačima ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, i da naša ponuda bude po pristupačnim i povoljnim cenama.

Dodatno, u vezi sa kvalitetom proizvoda, želimo da znate da vodimo računa o istom na svakodnevnom nivou, i da svi proizvodi prolaze stroge kontrole kvaliteta, te Vas ovim putem ljubazno molimo da, ukoliko imate primedbu na kvalitet određenog proizvoda, budete slobodni da nam se obratite sa više podataka sa samog pakovanja proizvoda, kako bismo mogli sve da proverimo sa dobavljačem i nadležnim sektorima, i javimo Vam se sa povratnom informacijom.

Unapred hvala na razumevanju, nadamo se da ćete uživati u svakoj narednoj kupovini u Lidlu. Radujemo se Vašoj poseti.

Kad im posaljem kod i sliku proizvoda nema vise odgovora

Tunjevina odrezak.....799 dinara 400g

ide sutra na gril :njam:

Ima i hobotnica i kraci lignje kao i ćureći bataci

Ananas je na akciji isto.....

Back