Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za niže cene moraš da puziš po supermarketima, nije ni čudo što su partizani posle rata odma pobili poštene trgovce :mrgreen:

Sto grama pa to na jedan zub stane hahaha jbm im ja akcije

Nije precenjen.
On ne nudi premijum kvalitet pa da kažeš da si razočaran, ali sa druge strane njegove akcije su stvarno akcije. Pošto ima svoje brendove njih drži dosta povoljnije od sličnih proizvoda konkurencije. Recimo Grana Padano u komadu je oko 400 i nešto redovno na akciji pada i na 200 i nešto. Isti taj komad u ostalim mega marketima je 600 i kusur. Suhomesnato im je često ispod 100 dinara vakumirano pto je sf za sve ostale. Imaju pravu originalnu prašku šunku i to vakumiranu koja kjošta koliko rinfuz kod ostalih. Onaj njihov pelat seckani je 70 i nešto dinara to ito košta preko 100 pa i 150. Odlične testenine takođe drže kvalitet samo su mi Barillo bolji u ponudi a više nego duplo su skuplji. Konditorski program im je nenadjevbiv...em daju čokolade od 100g kako treba umesto 80g kao ostali što podvaljuju em su po kvalitetu znatno bolji od milke,najlepših želja,kraša...jedino one belgijske u delhaizu ali zato cena nebo i zemlja.
Voćni jogurti, namazi i sl su savim dobri...onaj običan jogurt im nije nešto...mleko 2.8 je jeftinije....
Čak i vina od 3-4 evra su im nektar u odnosu na isti cenovni rang kod nas koji je u stvari hemija
A tek proizvodi koje drugde ne možeš ni da nađeš...naročito kada su dani nečega...
Voda flaširana...više nego duplo jeftinija....

Lidl je itekako isplativ...jedino ne nudi neku širinu izbora.
u Kruševcu je otvoren ruski Semafor...kao socijalna pomoć u atomskom skloništu...jad i beda, da ne poverujete

Jedva sam došao do primerka onog aparata za pravljenje pene. Razgrabiše.
Zgodna stvar. 3.000

inače onaj nes-ov aeroćino je 8.500

išla sam da kupim samo lisnato testo u Lidlu a kupila sam još puter,cevape,zelenu salatu, jabuke,beli krompit, luk,limun i još po nesto

Danas sam imao jako neprijatnu situaciju u lidlu na trošarini. Lidl je bio poluprazan žena i ja smo žurili sve da pokupimo kasno popodne, usput smo kupili onaj veliki suncobran i tako se mučili sa onim malim kolicima do kase, platio, spakovao i krenuo ka izlazu. Ja sam prošao sa suncobranom na ramenu ali je alarm počeo da pišti kada je moja žena naišla sa prepunim kolicima. Onda su je trkeljisali i gledali kao račun pa kao sigurno je flaša pića svirala i puste nas. Igrom slučaja je žena u radnji stajala baš pored obezbeđenja dok su oni pokazivali prstom na mene sa "vidi onoga tamo visokog" pa su me svo vreme pratili kao džukci.
Ja mojih 10-15.000 dinara nedeljno od danas ostavljam na drugom mestu a menadžerima lidla toplo savetujem da ne primaju u obezbeđenje bez testa inteligencije kako bi se izbegli problemi a sigurnost povećala. U suprotnom mogu zube da skupljaju po podu.

Šta retardi rade kada NIJE gužva, onaj alarm na vratima ima daljinski i onda ljudima i ženama trkeljaju bez ikakvog razloga po stvarima i torbama. To sam video da rade jedno vreme i u idea marketu u beograđanki. To rade kada nije gužva glume akciju.

A ovako je izgledala prošlonedeljna akcija, dakle nemaju ništa u prodavnicama, promovišu LAŽNE akcije da navuku ljude u lidl!
Dan pred akciju izbace "ovaj proizvod više nije dostupan u pojedinim prodavnicama"

lidlprevaranti.jpg

Bila sam u Lidlu jedino u Grckoj.
Ono sto je mene fasciniralo,ali ne i pretjerano odusevilo je kolikom brzinom radnice na kasi provlace robu.To su bukvalno sekunde,kao roboti.
I onda te prosto izbace sa kase,nemas vremena ni spakovati u kese.
Ne kazem da je sporost na kasi kao kod nas pohvala,ali ova brzina mi je bila prosto nehumana.I za kupce i za radnike.

Bila sam u Lidlu jedino u Grckoj.
Ono sto je mene fasciniralo,ali ne i pretjerano odusevilo je kolikom brzinom radnice na kasi provlace robu.To su bukvalno sekunde,kao roboti.
I onda te prosto izbace sa kase,nemas vremena ni spakovati u kese.
Ne kazem da je sporost na kasi kao kod nas pohvala,ali ova brzina mi je bila prosto nehumana.I za kupce i za radnike.

Више пута се плашим да ће ми се тегле разбити како бацају. Мрзим то.

Back