Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пожурите док је на акцији - 250 грама за 270 динара
JD Gross Belgian Chocolate Sea Shells: Gift/Send Gourmet Gifts Online  UK1101712 |IGP.com

Sta je dobro kod Lidla a sta treba izbegavati i koliko je Lidl jeftiniji,
u odnosu da druge velike firme,koje se kao i Lidl bave prodajom hrane i kucnih potreba.
Ne idem u Lidl, dajem pare nasima a ne nemcima,osim toga su vacarosi sa njihove cene u gramaze..
Drugi razlog cene su iznad usmeto ispod i stalno me zbunjuju.

Taj blender sam ja kupio tašti i kada ga upališ miriše paljevina elektromotora u celoj kuhinji. Uvek se obrukam kada kupim nešto tehničke prirode u lidlu :)

Elem ispred Lidla REDOVI ponesite hoklicu ako ste baš zapeli da uđete. Puštaju po 10 osoba unutra. Ja bio u DVA lidla na NBGD i samo sam okrenuo auto i otišao.

Najveći novitet su brze kase. Svidja mi se izbor strane robe. Tecnim sapunima nisam zadovoljan. Suhomesnati proizvodi onako, meso mleveno I piletina nisam zadovoljan. Voce i povrće sveze.

Ja bio danas i fora je da od 5h popodne kreće blokada ulaska u lidl. Kako to radi na ulazu dele male kartončiće sa nekom besmislicom milimetarskim fontom (distanca blablabla) i prema tome koliko kartončića podele a koliko ovi gore na kasi uzmu znaju koliko je ljudi unutra.

Znači do 5h popodne nema gužve posle se čeka na ulazak.

Znači ko planira lidl samo do 5h popodne.

Da ne pričam to što se na tim prljabim kartončićima širi korona :lol:

Koga interesuju akcije.

U Idei je trenutno totalna akcija mesnih narezaka. Gavrilovic je 40 dinara, sa 90 na 40, pileci narezak. Neoplanta je 64 svinjski i govedji, obe vrste. Carnex je 69 sa 119 ako se dobro secam.

Tako da eto mozete da ustedite i po 50 dindzi po naresku. 2 za 1 sto bi se reklo. ;)

Back