Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Какве су мађарице, препоручујеш или не?
Moze da prodje. Nije neki vrh, ali je ok.

Cupavci su isto onako u poredjenju sa domacim, ali bolji nego u svim drugim radnjama.

Od kolaca u lidlu. Omiljen mi je bio medeni kolac. Ali se nesto slosio poslednjih par puta kad sam uzimao. Kao da se osusio.

I oblande su dobre. Oblande su mi trenutno nekako najomiljenije.

Moja sadašnja žena kada smo se upoznali to blista stan pravi neke proje, morske plodove, kolače... Vidiš po stilu prosipanja da nema pojma. Posle završe na ovoj temi šta je dobro šta nije i kako da smršaju a da se ničega ne odriču :lol:

Moze da prodje. Nije neki vrh, ali je ok.

Cupavci su isto onako u poredjenju sa domacim, ali bolji nego u svim drugim radnjama.

Od kolaca u lidlu. Omiljen mi je bio medeni kolac. Ali se nesto slosio poslednjih par puta kad sam uzimao. Kao da se osusio.

I oblande su dobre. Oblande su mi trenutno nekako najomiljenije.
Ne znam tko kod vas za Lidl pravi kolače. Kod nas za "Okuse zavičaja" pravi varaždinski "Ekos". I OK je. A ukusi su različiti, tko što kako voli i kako je tko naučio.

Hajde da Vam malo pojasnim koncept Lidla, kao neko ko radi od otvaranja.
Meso-veliko ne. Ono što Đurđević isporučuje Lidlu, to nijedan lanac ne bi prihvatio.Radila sam u prodavnici koja je držala njegovo meso, razlika je velika, na štetu Lidla. Datum na mesu je vrlo nebitna stavka, jer to mesto bude van hladnog lanca više puta u toku dana. Palete sa mesom se izvlače više puta u toku dana da bi se napunili frižideri,toplo-hladno... Zamislite da uzmete meso, držite ga 3 dana u frižideru i za to vreme ga deset puta izvadite i vratite u frižider. U roku je već pokvareno i smrdi.
Kase - kasirima se mere stavke u minuti. Krljaće vam robu, meri im se vreme od prvog do poslednjeg artikla. Ona kad otkuca zadnji artikal, boli je dupe kad ćeš i da li ćeš izvaditi novčanik. Znači ti štosevi idu samo na štetu potrošača kojredu. Na kasi sede najslabiji ljudi.
Roba koje nema - najgluplje pitanje koje možete postaviti je da li može da se pogleda u magacinu. Roba stiže svaki dan. Radno vreme prodavaca je od 6h.Do 8 je sve napolju, sem mesa, mlečnih i mesnih prerađevina i zamrznutog. Znači,nema.
5 din iliti žetoni - dele se na kasama, možete tražiti i od obezbeđenja. Služe da ne bi plaćali čoveka koji bi skupljao kolica po parkingu. Isto tako, više puta smo bili svedoci čukanja tih istih kolica automobilima. Kolicima ne bude ništa.
-Ko je zaposlen tamo, ne bi potrošio više od 1000 din. Kupujemo samo smrznuto, čokolade, sladolede.

Meso-veliko ne. Ono što Đurđević isporučuje Lidlu, to nijedan lanac ne bi prihvatio.Radila sam u prodavnici koja je držala njegovo meso, razlika je velika, na štetu Lidla. Datum na mesu je vrlo nebitna stavka, jer to mesto bude van hladnog lanca više puta u toku dana. Palete sa mesom se izvlače više puta u toku dana da bi se napunili frižideri,toplo-hladno... Zamislite da uzmete meso, držite ga 3 dana u frižideru i za to vreme ga deset puta izvadite i vratite u frižider. U roku je već pokvareno i smrdi.
Kase - kasirima se mere stavke u minuti. Krljaće vam robu, meri im se vreme od prvog do poslednjeg artikla. Ona kad otkuca zadnji artikal, boli je dupe kad ćeš i da li ćeš izvaditi novčanik. Znači ti štosevi idu samo na štetu potrošača kojredu. Na kasi sede najslabiji ljudi.
Roba koje nema - najgluplje pitanje koje možete postaviti je da li može da se pogleda u magacinu. Roba stiže svaki dan. Radno vreme prodavaca je od 6h.Do 8 je sve napolju, sem mesa, mlečnih i mesnih prerađevina i zamrznutog. Znači,nema.
5 din iliti žetoni - dele se na kasama, možete tražiti i od obezbeđenja. Služe da ne bi plaćali čoveka koji bi skupljao kolica po parkingu. Isto tako, više puta smo bili svedoci čukanja tih istih kolica automobilima. Kolicima ne bude ništa.
-Ko je zaposlen tamo, ne bi potrošio više od 1000 din. Kupujemo samo smrznuto, čokolade, sladolede.
Nema to veze s lidlom meso se tako svuda tretira,iz gepaka pored antifriza sam gledao kako vade bez ikakve ambalaze,pa onda "sveze" smrdljivo ubacuje i nosi na dimljenje

U tim trgovinskim lancima se uglavnom prodaje lešina a kada usmrdi ide u marinadu ili paštetu ili viršle. Dodaju boje i arome pa se prodaje kao novo. Danas melju i kopita, vime, oči bukvalno sve.

Pre par godina sam u hr lidlu kupio nekoliko kg mlevenog mesa koje je bilo puno komada gvožđa, polomljenog liva. Normalno pravili su se blesavi kao imaju detektor metala. Nego ze mlin raspao a njima bilo žao da bace meso. Govnari mrtvi.

Mljeveno meso uvijek kupujem tako da mi na licu mjesta samelju komad,a ne da oni ko zna sta i ko zna kad melju.Jedino ako kupujes cevape,onda mogu podvaliti bilo sta.

Пре неки дан сам узела димљене роштиљ кобасице и после отварања нису најбоље мирисале. У праву си.

Back