Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izuči malo poslovanje lidla pa će ti biti jasnije umesto što fantaziraš. Kod njih kamion nikada nije prazan i imaju savršenu logistiku, svoju špediciju i komercijalu. Ili misliš da brod pristaje u svaki lidl i iskrcava robu?

Pa sto se onda zalis ako imaju savrsenu logistiku.

Neznate vi šta je dobar sir tog tipa jer u srbiji ne postoji. Moja baba je uvek govorila nikada ne kupuješ sir od istog čoveka koji pravi i kajmak :mrgreen:
Takav sir se kupuje mađarski ili italijanski. U francuskoj sam isto jeo te pikantne sireve raznorazne uz čašu crnog vina posle ručka. Slične pizdarije ima i sardinija.

Ali reći da je domaći dimljeni sir odličan je ravno
samouništenju karaktera.

Bajdvej taj sir možete i sami da pravite jedino se čeka da sazri barem dve godine zašta srbadija nea vremena pa pribegava nekim hemijama.

Признајем да сам од сирева тог димљеног типа пробала једино мађарски Караван те стога нисам права особа за анализу истих.

Bio danas u madjarskoj radnji. Imaju patke i guske za one koje zanima. :D

Uzeo sam paciju i gusciju pastetu za probu, jetrena je na akciji 89 din. Zdenku madjarsku na akciji 69 din, topljeni sir u listicima 55 din akcija - to je 130-150 u Veru red velicine.

Imaju urdu/vurdu 175 din, ali nisam uzeo, nisam mogao da nosim vise, kao ni kackavalj 1,5 kg na akciji 600 dindzi. Ici cu mozda neki drugi dan za ovo. Imaju i taj karavan dimljeni sir, 200-300 din malo pakovanje.

Nisam video maslac, pa sam uzeo rama margarin 110-170 din su pakovanja, mada ima i jeftinijih drugih proizvodjaca.
Mohacku rustik salamu sa biberom 100 dindzi seckanu.
Mesni narezak sa butkicom 85 din.

Od slatkisa rafaelo kuglice 500grama 260 din, imaju jos nekoliko vrsta kuglica sa lesnicima i cokoladom, ali moraju da se peku u rerni.
Vanilice za 139 din 500g.
I na kraju kesten pire sa rumom i vanilom oko 200 din. Imaju jos 3 vrste kesten pirea, obican, sa korom od pomorandze i sa suvim vocem. :D

Nadam se da vam je pomogao ovaj izvestaj. :D

Je l' probao neko ovo? Valja li ičemu?

153043813_2809875202608749_1036448146880505527_o.jpg

Nije ni kod nas, ni kod vas, ali tko zna, možda jednom i bude... 😉

Lidl će prodavati automobile po diskontnim cijenama
Lanac supermarketa Lidl nedavno je najavio prodaju automobila u Njemačkoj, piše HAK revija. Kao i obično, cijene su diskontne. Lidl je 2016. godine u rekordnom roku prodao Fiat 500. Sada pokušava eksperiment s tri modela, ali samo u Njemačkoj.
Ovi se automobili nude u obliku leasinga koji traje 48 mjeseci. Za ovu komercijalnu operaciju Lidl se također udružio s tvrtkom za iznajmljivanje automobila Sixt. Ukupno se nude tri modela. Prvi je Renault Twingo (Life) koji se prodaje za samo 99 eura mjesečno. Drugi je Renault Clio 5 (Life) koji se nudi po cijeni od 109 eura mjesečno dok je treći crossover Kia Stonic koja se prodaje po cijeni od 135 eura mjesečno.
https://www.poslovni.hr/kompanije/lidl-ce-prodavati-automobile-po-diskontnim-cijenama-4276473

Back