ja sam 80 posto presla u Lidl, ostalo kupujem u metrou, ako je nesto povoljno ili nesto tipa brasno, secer, ulje, prasak za ves duel, posto je meni metro blizi od lidla, a imaju i mara strudle koje volim. za hranu mi je Lidl broj 1. kupujem meso, cak i mleveno, kupujem ribu, pijem mleko iz lidla. kuppujem kad imaju tematske dane, kupujem stalno, nisma kupovala mnogo kod njih nejestive stvari, jesam dasku za secenje od bamsuda i seckalicu, koja uz racun ima 3 godine garancije, a kostala 1200 dinara i jos uvek radi. sad planiram da kupim gril koju su vec jednom imali u ponudi, ali sam ga propustila. msm, ja mnogo volim da idem u lidl, volim sto ne zavisimo od prodavaca, suhomesnato je pakovano, sirevi su pakovani. i volim kako im izgledaju radnje, nisu fensi i doterane (iz istog razloga volim i metro, jer izgleda ko magacin)...ja mrzim radnje koje izgledaju fensi. za cenu je pristojno to sto nude. neke stvari su bolje u metrou, ali i skuplje, recimo metro chef zacinjeni krompir je bolji od lidlovog. ali zato su lidlovi riblji stapici vrh i oseca se ukus ribe, a nisu skupi, ostali koji su jeftiniji nemaju ukus ribe, za frikom i ostale ne znam, jer biju po usima sa cenama.
imaju najlepse zemicke za burgere. svidja mi se i njihova gazirana cola i narandza, svidja mi se sto kada je sveze meso 2 dana pred istek roka spuste ga za 30 posto, a to meso ako se zamrzne odmah moze normalno sveze da ostane u friizderu. ovi koji tripuju da kupuju sveze meso po marketima i mesarama u kojima rade mesari, neka ostanu u tripu.....lidl ne vara u tom smislu, jer se svi datumi vide, a da bi varali morali bi da ceo kompjuterski sistem prevare. pouzdano znam da u mesarama cesto stave u prodaju meso koje je dan pred istek roka trajanja u svezem stanju i prodaju ga kao sveze. to meso bi moralo da ima nizu cenu. slicna stvar je i sa delikatesima. tako da bih pre kupila u lidlu ono sto ima rok trajanja jos jedan dan, nego negde navodno sveze.
mnogo volim tematske dane, jer tad kupim nesto znaimljivog ukusa. i obozavam njihov hleb sa susamom, ostalo iz pekare nisam nesto probala, jer nisam ljubimac peciva.
ja kad udjem u lidl ja sam ko looda, samo trpam u ona kolica